2ctrl_j : Diky moc, tohle jsem hledal a nenaselS tim servisem jsem si to myslel.. ja spis myslel na nejakou international zaruku
.. ale bohuzel k tomu nemam nic a do Iraku to asi tezko povezu na reklamaci.. tak snad to nebude potreba.
2ctrl_j : Diky moc, tohle jsem hledal a nenaselS tim servisem jsem si to myslel.. ja spis myslel na nejakou international zaruku
.. ale bohuzel k tomu nemam nic a do Iraku to asi tezko povezu na reklamaci.. tak snad to nebude potreba.
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
Nokia poskytuje cosi jako European Limited Warranty, nicmene, vzhledem k tomu ze nemas jednak doklad o zakoupeni v obchodu one arabske zeme, respektive vubec zadny, tak je vice nez jasne ze telefon pochazi z sedeho dovozu a bavit se s tebou nebudou.
| P67 + 2500K@silent |
Jasne, chapu to.. telefon sice pochazi z sedeho dovozu, ale opravdu jsem ho dostal (zprostredkovane) jako darek od cloveka ktery se v techo zemich casto pohybuje. Nedal jsem za nej ani korunu a ten clovek ho v Iraku zaplatil a koupil, ale samozrejme se mnou dal nebavDiky za odpoved, pomohl jsi mi.
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
No pokud ho on sam, tento jeden kus koupil v Iraku a eventuelne uhradil clo, pak by to sedy dovoz nebyl. Nicmene porad vyvstava nutnost potreby faktury z Iraku, jakozto podkladu pri vyjednavani se servisem
(P.S napsal sem predtim ze oni se s tebou bavit nebudou, ne ja)
| P67 + 2500K@silent |
Jo aha, promin !blbe ctu
Jj, to jsem si myslel ze bude treba, ale nic tam nebylo a je hloupe to po nich chtit poslat fakturu kdyby byl nejaky problem. Byl to darek a jako takovy je na nej treba pohlizet, kdyz se pokazi, tak se pokazi
EDIT
Na tu cestinu zatim kaslu, uz jsem si zvykl na anglictinu za ten den) a jen kvuli cestiny zas vsechno nastavovat znova, ale uz aspon vim kde to najdu.
EDIT2
Tak uz jsem se tim trochu prokousal, kdyby nekdo hledal nejake infa a dobre rady o tomto telefonu, tak na teto strance http://www.nokian95.eu/ je hodne veci a dobre forum !
Naposledy upravil Heady; 27.12.2007 v 13:06.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)