Citace Původně odeslal Negotiator Zobrazit příspěvek
JJ, ale cim to vylapuju? Vodnim smirkovym papirem? Nebo nejakym nastavcem na dremela? Brusnou pastou? A jak to vylapuju na co nejrovnejsi povrch?

-pls, poradte.

Jo a vylapovat jen povrch toho IHS nebo i chladic? A stejne tam pak nacpu pastu, neni ta psata k tomu urcena, aby tohle prave srovnala?
Mal by som ti napisat "hledej smudlo" Je to tu v starsich threadoch a nie raz. Mne sa najviac osvedcil namoceny vodny smirgel (smirkovy papir) na rovnom kuse skla. Zacat 400, pokracovat 600-800, dokoncit 1000ckou. Pekne do osmicky kruzit. Len treba davat pozor, aby nakoniec okraje neboli nizsie ako stred.

Citace Původně odeslal jimmy Zobrazit příspěvek
Nevim jak je to u AC Freezer 7 Pro, neni tam takova folie dole na stycne plose? Musim se priznat, ze se mi stalo neco podobneho s teplotou, proto se ptam . Byl jsem tak nateseny, ze jsem zapomnel sundat tu folii na stykove plose a teplota sla okamzite nahoru pri full load.
Folia tam samozrejme nebola. Chladic mam mimo ineho z druhej ruky. Predtym bol u kamosa na Bartone 2500+, kde tiez nemal zrovna idealne teploty.

Mozna bych jeste sledoval, co se stane po vypnuti zateze - jak rychle klesa teplota v CoreTemp.
Teplota klesne takmer okamzite k 44 stupnom. (ale aj takt z 9*333 na 6*333)

Jinak pokud ukazuje CoreTemp 70 stupnu a chladic je vlazny - tak by to mel byt problem mezi prechodem "jadro-IHS" nebo "IHS-chladic".
Tiez si to myslim. Skor ale myslim, ze bude chyba aj tam aj tam...