Ja tohodle mazlika dneska konecne vyzkousel - komplet nova game machine, cista instalace XPSP2, Catalysty 7.11, no problem, teploty cca jak uvadis. Projel jsem 3dmark03 a 05 (vysledky k videni v prislusnych threadech tady na foru). Nezaznamenal jsem zadny problem. Pak jsem zjistil, ze uz jsou venku Catalysty 7.12 -> udelal jsem jako obvykle pouhy update (zadny uninstall ci pouziti drivercleaneru) -> a vse funguje nadale jak ma. Na tvem miste bych asi zkusil novy cisty wokna, pokud mozno samozrejme na nejakej jinej disk. Vsechno na default, bez OC. Jako druhou moznost bych videl vyzkouseni u nekoho jineho, a az pak pripadnou reklamaci. ... Jinak co jsem zaznamenal, tak prestoze monitoring ukazuje relativne pohodovou teplotu, tak heatpipe docela slusne pece - na ty ohnuty casti se pri zatezi neda udrzet prst vic nez asi 10 sekund.
A jeste k memu vyse uvedenemu dotazu na zdroj - zatim testuju s novym EC 400W a pohodicka - fouka velice vlazne. IMHO to musi ten EC dat i pri dlouhodobe zatezi, protoze podle PSU kalkulatoru (nekde tu byl odkaz) by spotreba nemela presahnout 230W - a to jsem jako grafiku uvedl 8800 GT, protoze HD3850 tam jeste nemaji.![]()