IBM nechci.
Bude to můj první nb, takže si to musím nejdřív ozkoušet...
Ten Acer je nový model, tak by to žádný špatný provedení být nemuselo. Ale FSC bude určitě lepší, ne? A HP jsou už vyšší kategorie, takže asi zatím zůstanu přikloněn k FSC.
IBM nechci.
Bude to můj první nb, takže si to musím nejdřív ozkoušet...
Ten Acer je nový model, tak by to žádný špatný provedení být nemuselo. Ale FSC bude určitě lepší, ne? A HP jsou už vyšší kategorie, takže asi zatím zůstanu přikloněn k FSC.
Mohu se zeptat, proc mas averzi vuci IBM ohledne notebooku, kdyz maji (bezesporu a lety vyzkouseno) jedny z nejlepe zpracovanych notebooku? (a to nejen v T-rade, ale vuci cene ted i v low endech, jako je tento z odkazu)
http://www.alza.cz/notebook-lenovo-3000-n200-d83988.htm
treba tenhle splnuje a bohate preplnuje vsechny tve pozadavky, pokud pominu dedikovanou grafiku, ktera je v teto cene a slusnejsim provedeni nerealna)
IBM ma specificky design, takze pokud odpovis, ze se ti nelibi, je to pro mne relevantni odpoved, proc ho nechtit, nicmene jinak v nem skutecne nevidim problemBa naopak
Pokud striktne zatracujes IBM (nevim proc ale budis), pak i nove Acery uz vubec nejsou spatne, ani FSC bych se nebal, nicmene stejne vypada, ze uz jses pro nej rozhodly, takze si to tady jen chces nechat "odsouhlasit"
![]()
![]()
Naposledy upravil tiktak; 11.12.2007 v 22:25.
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Právě ten design moc nelahodí mému oku. No nevím.
Ten nechám kdyžtak na pozdější dobu, až do toho budu chtít investovat víc (do kvality teda).
Odsouhlasit zas ne.
Můj názor se silně vyvíjel...
Nejdřív jsem chtěl něco kvalitního - HP, Dell. Ale ta cena...
Pak jsem objevil MSI - a byl to hned můj favorit. Pak jsem byl od něj ale odrazen - že to není zrovna to nejlepší...
Pak jsem se přece jen začal dívat po Aceru a zalíbil se mi ten Aspire. Ale od Aceru mi bylo opět doporučeno dát ruce dál... A byl mi navržen právě nějaký FSC...
IBM si nechám na později...
A co je špatného na typickém postoji člověka kupujícího svůj první nb?![]()
Naposledy upravil eldar; 11.12.2007 v 22:39.
Neboj do toho se dostanes. Az ti ten prvni, druhy .... Acer umre.![]()
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
![]()
eldar: "Modri" uz vedi, ze u notebooku, ktery chces prenaset a vubec pouzivat jako notebook (tedy cestovni pocitac) je kvalita zpracovani, poruchovost a rychlost opravy pomerne dulezitym udajem. Ono mit neco rozpracovaneho a pak cekat mesic na servis, az mi notas vrati z opravy je neprijemne a jeste neprijemnejsi je, kdyz nemas nejakou nahradu, na ktere muzes pracovat ci delat to, co jsi delat potreboval. Takze u lidi, kteri maji notebook na jeho puvodni poslani - tedy na praci kdekoliv a za ruznych podminek - je pak tenhle faktor velmi dulezity a proto jsou ochotni si neco priplatit za nadstandartni zpracovani ci formu "rychle" zaruky a servisu a zaroven si koupit model, ktery je obecne znam jako bezporuchovy a bezproblemovy.
U FSC (ktery ma servis pro nektere rady v Praze a nektere v Brne a Aceru, ktery je jen v Brne) je to pak vzdy o cekani, pri pripadnem problemu.
Nicmene samozejme si kup jaky chces a ktery ti vyhovuje, pokud se ovsem zeptas nekoho, kdo vystridal vice notebooku, vetsinou ti vzdy doporuci modely kvalitne zpracovane a uzivateli vyhodnocene jako bezproblemove.
takze tak
Osobne bych se prenesl pres prvotni "osklivost" IBM, na druhy pohled je jeho design ryze technicistni a funkcni a ostudu skutecne nedela a v pomeru kvalita/cena/vykon skutecne moc konkurentu nema![]()
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Je to teda za 23k, ale co třeba Pavilion dv6675?
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)