Výsledky 1 až 25 z 42

Téma: Zhodnocení a výběr notebooku - SPĚCHÁ

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Zhodnocení a výběr notebooku - SPĚCHÁ

IBM nechci.
    Bude to můj první nb, takže si to musím nejdřív ozkoušet...
    Ten Acer je nový model, tak by to žádný špatný provedení být nemuselo. Ale FSC bude určitě lepší, ne? A HP jsou už vyšší kategorie, takže asi zatím zůstanu přikloněn k FSC.

Citace Původně odeslal eldar Zobrazit příspěvek
    IBM nechci.
    Ten Acer je nový model, tak by to žádný špatný provedení být nemuselo. Ale FSC bude určitě lepší, ne? A HP jsou už vyšší kategorie, takže asi zatím zůstanu přikloněn k FSC.
    Mohu se zeptat, proc mas averzi vuci IBM ohledne notebooku, kdyz maji (bezesporu a lety vyzkouseno) jedny z nejlepe zpracovanych notebooku? (a to nejen v T-rade, ale vuci cene ted i v low endech, jako je tento z odkazu)
    http://www.alza.cz/notebook-lenovo-3000-n200-d83988.htm
    treba tenhle splnuje a bohate preplnuje vsechny tve pozadavky, pokud pominu dedikovanou grafiku, ktera je v teto cene a slusnejsim provedeni nerealna)
    IBM ma specificky design, takze pokud odpovis, ze se ti nelibi, je to pro mne relevantni odpoved, proc ho nechtit, nicmene jinak v nem skutecne nevidim problem Ba naopak
    Pokud striktne zatracujes IBM (nevim proc ale budis ), pak i nove Acery uz vubec nejsou spatne, ani FSC bych se nebal, nicmene stejne vypada, ze uz jses pro nej rozhodly, takze si to tady jen chces nechat "odsouhlasit"
    Naposledy upravil tiktak; 11.12.2007 v 22:25.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Právě ten design moc nelahodí mému oku. No nevím.
    Ten nechám kdyžtak na pozdější dobu, až do toho budu chtít investovat víc (do kvality teda).

Odsouhlasit zas ne.
    Můj názor se silně vyvíjel...
    Nejdřív jsem chtěl něco kvalitního - HP, Dell. Ale ta cena...
    Pak jsem objevil MSI - a byl to hned můj favorit. Pak jsem byl od něj ale odrazen - že to není zrovna to nejlepší...
    Pak jsem se přece jen začal dívat po Aceru a zalíbil se mi ten Aspire. Ale od Aceru mi bylo opět doporučeno dát ruce dál... A byl mi navržen právě nějaký FSC...

IBM si nechám na později...
    A co je špatného na typickém postoji člověka kupujícího svůj první nb?
    Naposledy upravil eldar; 11.12.2007 v 22:39.

Odsouhlasit zas ne.
    Můj názor se silně vyvíjel...
    Nejdřív jsem chtěl něco kvalitního - HP, Dell. Ale ta cena...
    ...
    No a je ti nabízeno IBM za slušnou cenu
    Jak psal tiktak, design je specifický, ale jde právě o kvalitu. Opět se to těžko vysvětluje člověku, který notebook dosud nevlastnil...

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    298

Neboj do toho se dostanes. Az ti ten prvni, druhy .... Acer umre.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Citace Původně odeslal Arg Zobrazit příspěvek
    Neboj do toho se dostanes. Az ti ten prvni, druhy .... Acer umre.
    Tak já si radši Acer nekoupím, aby mi neumřel ani první ani druhý
    Ale ten IBM asi nechám, až se poučím z vlastních chyb s FS
    I když má přítelkyně mě přemlouvá do toho IBM... Jenže mám problém ho najít někde po shopech s odběrem v Brně (kvůli reklamaci).

A co je špatného na typickém postoji člověka kupujícího svůj první nb?
    Vůbec nic, jenom to potvrzuje, že člověk je individualita a rozhoduje se sám a pak taky to, že nejlíp se učí z vlastních chyb (to až budeš kupovat druhej).

Nemyslim to nějak špatně

Citace Původně odeslal Khadgar Zobrazit příspěvek
    Vůbec nic, jenom to potvrzuje, že člověk je individualita a rozhoduje se sám a pak taky to, že nejlíp se učí z vlastních chyb (to až budeš kupovat druhej).

Nemyslim to nějak špatně

eldar: "Modri" uz vedi, ze u notebooku, ktery chces prenaset a vubec pouzivat jako notebook (tedy cestovni pocitac) je kvalita zpracovani, poruchovost a rychlost opravy pomerne dulezitym udajem. Ono mit neco rozpracovaneho a pak cekat mesic na servis, az mi notas vrati z opravy je neprijemne a jeste neprijemnejsi je, kdyz nemas nejakou nahradu, na ktere muzes pracovat ci delat to, co jsi delat potreboval. Takze u lidi, kteri maji notebook na jeho puvodni poslani - tedy na praci kdekoliv a za ruznych podminek - je pak tenhle faktor velmi dulezity a proto jsou ochotni si neco priplatit za nadstandartni zpracovani ci formu "rychle" zaruky a servisu a zaroven si koupit model, ktery je obecne znam jako bezporuchovy a bezproblemovy.
    U FSC (ktery ma servis pro nektere rady v Praze a nektere v Brne a Aceru, ktery je jen v Brne) je to pak vzdy o cekani, pri pripadnem problemu.
    Nicmene samozejme si kup jaky chces a ktery ti vyhovuje, pokud se ovsem zeptas nekoho, kdo vystridal vice notebooku, vetsinou ti vzdy doporuci modely kvalitne zpracovane a uzivateli vyhodnocene jako bezproblemove.
    takze tak
    Osobne bych se prenesl pres prvotni "osklivost" IBM, na druhy pohled je jeho design ryze technicistni a funkcni a ostudu skutecne nedela a v pomeru kvalita/cena/vykon skutecne moc konkurentu nema
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    39
    Vliv
    316

Je to teda za 23k, ale co třeba Pavilion dv6675?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

IBM nechci.
    Zcela typický postoj člověka, který kupuje první notebook

Acer v lowendu bych nekupoval, i když se oproti minulosti rapidně zlepšili. Jestli fakt chceš FS, tak ho ber. IBM je sice úplně jiná liga, ale těžko se to vysvětluje...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Televize, satelit na notebooku v kamionu - poradte jak
    Založil Firuz v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 19.07.2009, 15:41
  2. Hlasité ventilátory na notebooku Asus M6Va > řešení!
    Založil bird birdovicz v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.12.2005, 23:50
  3. 05/05 Vyber notebooku - Compaq vs Toshibu Tecra 8100
    Založil butcherson v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 03.06.2005, 16:56
  4. 12/04 Opat vyber notebooku
    Založil mungo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 30
    Poslední příspěvek: 30.11.2004, 02:01
  5. P III v notebooku a speed step