ahoj, tohodle samsunga mam doma cca dva měsíce a můžu říct že jsem absolutně spokojen. Hodně dlouho mě trvalo než sem pořádně nastavil obraz podle svojich představ, pořád něco dolaďoval atd... televize umožňuje opravdu hodně nastavení od všelijakých doladění kontrastu, podání černé, zvýraznění všeho možnýho, vyvážení bílé atd.... a myslim že se mě povedlo dostat hodně kvalitní přirozený obraz.
problem s kravatou ti dělá movie-plus funkce. dopočítává snímky pro plynulejší pohyb. při filmu to občas hodí takovouhle haluz, ale nakonec sem si na to zvyknul a počítám stimpáč u mě jednoznačně převažuje klad této funkce, a to je opravdu plynulejší a "přirozenější" pohyb a lecjakej artefakt rád přehlídnu... (kolikrát je to paráda, že si všimnete v pozadí rychlé scény strašnýho množství detailů, kterých si při vypnuté funkci vůbec nevšimnete) .
no prostě jsem s tývkou spokojenale je pravda že hlavní provoz je na ni DVD v upsamplingu do 720p a PC .. TVku analog použivam jen zřídka v 4:3 formátu s černou postranách..