Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: Agem

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Angry Re: Agem

Agem?? NIKDY VIAC!!!!!!!!! Kúpil som si zostavu Creative Gigaworks S750.Po dvoch dňoch mi prestala ísť tak som odniesol subwofer do agemu na reklamáciu. Ubehlo 30 dní a skoro nič sa nedialo!!!!!!!!!!!! Stále odpovede typu "ešte to nieje opravené" a iné bla bla bla.Po sústavnom bombardovani telefonátmi som po 32 dňoch od odnesenia na reklamáciu som mal doniesť ostatok,že mi ju vymenia za novú.Tak som odniesol s tým,že mi hneď dajú novú. NEDALI!!! Že údajne to musia poslať do Creativu a Creative im pošle novú,ktorú mi dajú. To čo je za prístup k reklamáciam? Je 45 deň a ja svoju zostavu nemám ikeď majú novú na sklade!!!! Horšiu firmu som ešte nevidel!!! Agem je shit a nie firma!!! Robí tam banda bláznov,ktorý si robia čo chcú a nezaujímaju ich ani ich vlastný reklamačný poriadok a zákony SR o reklamáciach.

Standardní Re: Agem

fuuu-ha, tak s agemom som si uz uzil svoje, ale toto mi az divnuo pride...Mne vzdy zatial pomohlo, pri podobnych rieseniach zo strany agemu, zacat sa trochu vyhrazat a pytat si kontakt na nadriadenych...potom zrazu zacali skakat ako mali od zaciatku...Co je vela to je dost, ale 45 dni riesit reklamaciu...no neviem, neviem... :/
    ** MB: Gigabyte P35 DS3R ** CPU: E4500 @ 3300 11x300 ** RAM: Corsair DDR3 2x2GB 1200MHz ** GK: Gigabyte GTX 260 OC ** HDD: Samsung 1TB + Samsung 250GB ** AC Freezer ** Leadtek WinFast TV2000XP Global ** Benq MP512st **
    ** MB: MSI P35 Neo ** CPU: E2160 @ 3150 ** RAM: Apacer 2x2GB 800MHz ** GK: Gigabyte 9600GT ** HDD: Samsung 160GB ** AC Freezer **

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní Re: Agem

2drobec.sk: Hele, kdyz se tu tak rozcilujes, nechce se mi verit, ze by Slovensko nemelo neco jako v CR => 30+ = vraceni $ (pokud kupujes jako koncak). Osobne bych snima proste vubec nediskutoval, jelikoz neni o cem, a pripadne jim pricet jeste naklady na pravnika/soud/exekutor, coz muze probehnout i behem nekolika dnu.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nakupni poradna (GF 6200 - GF 6800)
    Založil Masster v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 649
    Poslední příspěvek: 16.04.2006, 20:57
  2. AGEM a reklamacie VGA ??? - Surne.
    Založil DJSmart v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.05.2004, 14:44
  3. Agem
    Založil eXcalibur v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 87