Udelal jsem s nim jen par fotek a to jeste jen v tmavem byte, takze kvalitu nemuzu s nicim porovnat. Bracha z toho mala usoudil, ze to vypadalo lip jak z jeho Ixusu 55.
Po strance zpracovani bych mel par vytek - prstenec pro ovladani zoomu ma malou vuli do strany (tj. pohyb neni jen kolem osy, ale i 0,5 mm do strany).
Dodnes nevim z jakeho materialu je telo. Bud je to plastak a nebo brutalne tenky hlinikovy plech (=shitka jako plast). Vyse zminovany Ixus je na dotek "kvalitnejsi".
"Nizsi" rozliseni LCD neni rusive (jak vsude pisi, ze je to nevyhoda atd).
Dost male ovladaci prvky (pro chlapa mozna nevyhoda) - opet v porovnani s Canonem - da se na to ale zvyknout, jen se na to nesmi tapat palcem.
Tuhy prepinac rezimu fotaku. Ovladani jde hure a asi i kvuli zpusobu ulozeni otocneho ovladace. Neni treba ale sledovat co se tam podarilo navolit, protoze se zmena prehledne zobrazuje i na LCD.
Jako plus beru rychle prepnuti do rezimu prohlizeni fotek (jedno tlaciko u LCD).
Vypinac designove nic moc, ale funkcne se mi libi (jednoznacne zapnuti/vypnuti bez nutnosti drzet par sekund nejake tlacitko).
Krytka karty/baterie je ... "levna". Cekal bych ji tuzsi. Naopak kryt USB konektoru je super.
Nastaveni i prostredi fotaku se mi zdalo v pohode, nejak jsem ale nenasel vetsi vyber kvality fotografii (vyssi vs nizsi komprese a to je asi vse).
Vydrz akumulatoru nemam vyzkouseny, pametovku a druhou baterii budu teprve kupovat.
Cely ten fotak mi pripada jako prcek, z fotografii a rozmeru napsanych v shopech jsem si nedokazal predstavit jak je malej (i vzhledem k velikosti LCD).