Citace Původně odeslal LK7R
brutalni kolisani nemam ... zalezi na CPU VDI CPU si automaticky napeti pri zatezi snizuji takze to je taky otazka ... Jinak mozna mam nejakou novejsi revizi HW ale s tim 1002 biosem vsechno fachalo tak jak melo. Ted sem tam dal nejakou 1003 BETA10 a nejak sem nepozoroval zmenu ... furt to samy ... rock stable.
..napětí by němělo nikdy padat pod úroven nastavenou v BIOSU,což se u tehle desky děje(i když docela na vcore přidává).Pokud není OC,tak je většinou OK...ale jakmile taktneš tak má problém s různejma pamětma,nabíhánim,grafikama,atd. Tu desku má i kámoš (já se jí už zbavil) a taky mu blbla,dokud jsem mu nepřeflashoval BIOS na betu 5. Prime95 mu hodilo sem tam chybu a to jel na def.taktu! No..s posledníma BIOSama je už celkem spolehlivá, ale ten RAID SATA/ATA133 je tam fakt uplně na h...o,nelze připojit single ATA133,nebo SATA zařízení...a nenachytal jsem se na to jen já

BTW...tady už má pomalu každej s P4 2,4B aspon na 3,3GHz ,jen bych chtěl vidět ten výpis chyb v Prime95, nebo v memtestu po pár hodinách