tak jsem zkoušel podle postupu instalovat puvodni drivery dodavane s kartou a nejen že tv-in nefachčí, tak ještě v 3DMarku2001 se nedostanu přes druhy test aniž by mi to nepadlo do woken! s catal.3.0 to dělalo taky ale když jsem v directu3D a Opengl přesunul posuvníkem k výkonu na úkor kvality tak to bylo O.K.ted ani to nepomuže! Nevite někdo co s tím je a jestli by to šlo rozjet i na nastavení KVALITA?Jo a v ati multimedia center config. mam jako video capture source Ati all in wonder a driver ATI RAGE THEATER VIDEO CAPTURE ale když dam v system compatibility check run test tak ty capture ovl. nenajde?Popiš prosim presne install jak a co za sebou(s original drivers).MAm na propojeni kablik černy se žlutými cinchem na každem konci to je kompozitní nebo s-video vstup,vystup?A když chci teda nahravat s tv pořady tak zapojim jeden konec na kartě do avi in a druhý do TV video vystupu?Jo a napište jak probíha nahravání s TV! one question jakou verzi capture driverů potřebuju ke catalystům 3.0?