Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
Takže samotný fakt, že vadných westernů máme v těchto objemech mnohokrát více, než vadných Samsungů (ačkoli se montují zhruba ve stejném poměru), je jen náhoda, která se měsíc co měsíc periodicky opakuje...
Není to náhoda, může to mít spoustu různých vlivů daných Vašimi lokálnímí podmínkami a myslím, že jan555 Ti na tohle už odpověděl tímhle: "Mimoto, pokud se budeme bavit o situaci, kdy někdo montuje do "stejných" sestav dvě různé značky disků a jedna z nich má vyšší poruchovost (viz předchozí - DOA/poruchovost na začátku životního cyklu není kritériem pro vyhodnocení), může to znamenat také to, že dané prostředí (najmě pak teplota a zdroje) vyhovuje produktům jedné firmy víc než druhé. Tohle není demagogie, takhle to být může."

Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
Nechci nikoho urazit, ale připadá mi, že se tu sešlo pár spokojených majitelů westernů, kteří se cítí ukřivdění kvůli tomu, co jsem uvedl; snaží se všemožně zpochybnit mé zkušenosti, ale sami žádná konkrétní čísla neuvedli.
Také jsem spokojený vlastník mnoha WD, na které jsem přesedlal z jiných značek, a rozhodně se Tvou argumentací necítím ukřivděný... spíš mám pocit, že Ty věci příliš generalizuješ z naprosto nedostatečného vzorku vstupních informací...

Když To přeženu, tak jeden "šikovný" technik, který u Vás nebude mít rád Samsung, Ti celou Tvou konstrukci spolehlivě rozbije...