Citace Původně odeslal visby Zobrazit příspěvek
take trochu offtopic, to akoze dokaze nejaky program vytvorit pripojenie k zariadeniu bez toho aby o tom cielove zariadenie vedelo pripadne to potvrdilo?

riesim totiz jednu vec a toto sa mi nepodarilo obist, vzdy musi najskor sparovat az potom mi vytvori rfcomm spojenie...
Vizitky se posilaji jinym BT protokolem, staci, aby mel uzivatel telefonu, PDA ci jineho mobilniho zarizeni nastavenu viditelnost BT pro vsechny a minimalne se ti objevi zprava, ze nejake zarizeni ti chce poslat vizitku ci soubor (coz je z hlediska bezpecnosti tveho zarizeni na povazenou, protoze muzes pak skoncit z hardresetem, jelikoz BT viru a spamovych aplikaci beha i nevedomky mezi lidmi opravdu hodne) a stejne jako PC vir se dokazi nacpat do vsech moznych ulozist telefonu ci PDA a nejrozumnejsi je pak reset celeho zarizeni a smazani pametovych karet ci jinych ulozist. A treba ja, kdyz by se mi neco podobneho stalo, tak pak stravim dobre 3 hodiny s instalaci a kopirovanim vsech dat zpet, coz je docela zbytecna a otravna prace. Tedy proc to riskovat?