Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Bluetooth---- mám taký nápad ??????? len neviem ako na to_________ HELP_____Bluetooth

Question Bluetooth---- mám taký nápad ??????? len neviem ako na to_________ HELP_____Bluetooth

len neviem ako na to a nemám moc času to hľadať na google aj som to skúšal ale asi zle a preto píšem sem že sem chodia ľudia ktorý spolu vedia všetko a ako by som nastavil
    na compe aby cez Bluetooth odosielal správu každému telefónu ktorý je na dosah ........... to je jedno či bude otravovať proste to potrebujem na firemné účeli, a mohlo by to byť aj na mobil aj na comp a dám do usb vysielač a tak by to šlo ? A mohol by to byt aj zdroják ale najlepšie bude hotový soft :diki
    Naposledy upravil mixall11; 28.11.2007 v 21:45. Důvod: doplnenie textu

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní Re: Bluetooth---- mám taký nápad ??????? len neviem ako na to_________ HELP_____Bluet

Hledas tedy hotovou aplikaci, nebo zdrojak? A pro PC bo Pocket ci Palm?
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Standardní Re: Bluetooth---- mám taký nápad ??????? len neviem ako na to_________ HELP_____Bluet

Citace Původně odeslal mixall11 Zobrazit příspěvek
    len neviem ako na to a nemám moc času to hľadať na google ako by som nastavil
    na compe aby cez Bluetooth odosielal správu každému telefónu ktorý je na dosah diki
    Za prve je to spam, kterej podobnlou formou pouzivalo a prestalo pouzivat i dost firem v ruznych megahyper obchodnich centrech, jelikoz to bylo pro lidi otravujici a kontraproduktivni.

A uz prvni veta - "nemam moc cas to hledat na google" svedci o tom, ze ses tam ani nepodival

Pokud netrvas na programu pro PC, na symbian existuje treba BT Jack, ktery umi presne to, co potrebujes (predpokladam nejaky druh BT spamu ci reklamy).
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Mno ja mam na Palmu BlueJ a BlueJacker, vicemene pro srandu kralikum.
    Je mi jasne, ze se pravdepodobne nebude jednat o smysluplne vyuziti, i kdyz by se jich par naslo.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

take trochu offtopic, to akoze dokaze nejaky program vytvorit pripojenie k zariadeniu bez toho aby o tom cielove zariadenie vedelo pripadne to potvrdilo?

riesim totiz jednu vec a toto sa mi nepodarilo obist, vzdy musi najskor sparovat az potom mi vytvori rfcomm spojenie...

Velky srot s pokazenym zdrojom na oknach
    Maly srot s pokazenym ventilatorom na linuchoch
    Prestigio Visconte 120

Citace Původně odeslal visby Zobrazit příspěvek
    take trochu offtopic, to akoze dokaze nejaky program vytvorit pripojenie k zariadeniu bez toho aby o tom cielove zariadenie vedelo pripadne to potvrdilo?

riesim totiz jednu vec a toto sa mi nepodarilo obist, vzdy musi najskor sparovat az potom mi vytvori rfcomm spojenie...
    Vizitky se posilaji jinym BT protokolem, staci, aby mel uzivatel telefonu, PDA ci jineho mobilniho zarizeni nastavenu viditelnost BT pro vsechny a minimalne se ti objevi zprava, ze nejake zarizeni ti chce poslat vizitku ci soubor (coz je z hlediska bezpecnosti tveho zarizeni na povazenou, protoze muzes pak skoncit z hardresetem, jelikoz BT viru a spamovych aplikaci beha i nevedomky mezi lidmi opravdu hodne) a stejne jako PC vir se dokazi nacpat do vsech moznych ulozist telefonu ci PDA a nejrozumnejsi je pak reset celeho zarizeni a smazani pametovych karet ci jinych ulozist. A treba ja, kdyz by se mi neco podobneho stalo, tak pak stravim dobre 3 hodiny s instalaci a kopirovanim vsech dat zpet, coz je docela zbytecna a otravna prace. Tedy proc to riskovat?
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
    Vizitky se posilaji jinym BT protokolem, staci, aby mel uzivatel telefonu, PDA ci jineho mobilniho zarizeni nastavenu viditelnost BT pro vsechny a minimalne se ti objevi zprava, ze nejake zarizeni ti chce poslat vizitku ci soubor (coz je z hlediska bezpecnosti tveho zarizeni na povazenou, protoze muzes pak skoncit z hardresetem, jelikoz BT viru a spamovych aplikaci beha i nevedomky mezi lidmi opravdu hodne) a stejne jako PC vir se dokazi nacpat do vsech moznych ulozist telefonu ci PDA a nejrozumnejsi je pak reset celeho zarizeni a smazani pametovych karet ci jinych ulozist. A treba ja, kdyz by se mi neco podobneho stalo, tak pak stravim dobre 3 hodiny s instalaci a kopirovanim vsech dat zpet, coz je docela zbytecna a otravna prace. Tedy proc to riskovat?
    to je prave ten problem co riesim, neexistuje sposob ako sa spojit s BT zariadenim(alebo nom zistit nejake blizsie info) bez toho aby to musel niekto na zariadeni potvrdit...

Prestigio Visconte 120

Spravne by to obejit nemelo vubec (jen sparovana zarizeni si maji komunikovat jak chteji), chlapci z Bluetooth SIG to maji dobre vymyslene.

Kdyby ne, tak bychom totiz se zaplou viditelnosti neprosli mestem aniz bychom nemeli pulku pameti mobilu zacpanou sajratem z reklam (nehlede na to, jak by asi vypadala baterka..). Takze diky diky za takhle prisnou security policy.

BTW uz i jen to ze se ti neco snazi cpat pres BT je pekna otrava. Znam ze SunnyDays v Tesco Eden v Praze. A na reklamu jsem se podival snad jen poprve

Citace Původně odeslal mike.pr Zobrazit příspěvek
    Spravne by to obejit nemelo vubec (jen sparovana zarizeni si maji komunikovat jak chteji), chlapci z Bluetooth SIG to maji dobre vymyslene.
    no niekedy sa s tym pobavkam a uvidime, v kazdom pripade sa mi to zatial nepodarilo, na ziaden profil, ak ovsem neratam samotne BT moduly, tam su mody kedy to ide...

Prestigio Visconte 120

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 27.02.2006, 18:15
  2. Bluetooth LAN - PLS HELP
    Založil GM v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 08.08.2003, 16:42

Pravidla přispívání