Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Je ještě šance?

Standardní Je ještě šance?

Mám desku Acorp 6ZX86.Kamarád neunesl prorhu v Unrealu a nasraně odinstaloval(vyrval) HDD se zapnutého compu.Po opětovném zapnutí se rozjel jen zdroj a větrák CPU .Je pryč CPU nebo deska?

Standardní Re: Je ještě šance?

Citace Původně odeslal xkrat
    Mám desku Acorp 6ZX86.Kamarád neunesl prorhu v Unrealu a nasraně odinstaloval(vyrval) HDD se zapnutého compu.Po opětovném zapnutí se rozjel jen zdroj a větrák CPU .Je pryč CPU nebo deska?
    Je mozne ze aj odislo +5V v zdroji. Neostava ti nic ine len vyskusat komponent po komponente a zistit tak co ti vlastne odislo.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

Tvuj kamos je pekny c.urak! Ted ti zbyva jak pise TimeLord testovat dil po dilu v jine desce... hele esi priste ten kamos zase neunese prohru tak at se poleje benzinem a skrtne sirkou (kruci tahle fraze se rychle zazila) Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

Prachy jsem z něho nějak vytřískal .Tak jsem uvažoval jakou desku na celerona(600)-viděl jsem v Alzasoftu ASUS TUSL2-C za 2300Kč .Mám do toho jít?Nemám LOVE na lepší upgrade.

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal xkrat
    Prachy jsem z něho nějak vytřískal .Tak jsem uvažoval jakou desku na celerona(600)-viděl jsem v Alzasoftu ASUS TUSL2-C za 2300Kč .Mám do toho jít?Nemám LOVE na lepší upgrade.
    do toho bych sel. je to dobra deska...
    a muzes do te desky pak aspon nacpat tualatina

ale napred si projdi bazary na netu jestli to nekdo neprodava - prodava se o dost levneji

Standardní

V alzasoftu sem ji kupoval asi pred 10ti dny...sou rychli...jestli ji pres net objednas jeste dnes tak zitra dopoledne ji mas doma...moc fajn deska...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

Tak jsem si tu desku u Alzasoftu objednal,přes net mi to v pohodě potrvdili ,ale jak jsem si pro ni přijel tak mi řekli,že tyhle deky nejsou ani nebudou...nabídli mi,ale nechutně drahé MSI.
    PC@1 AMD ATHLON XP 1700+@2500+ BO(JUIGB)/ 256 MB DDR 400MHz CL 2,5/SPIRE RockFalcon II/deska EPOX 8K9A ,ATI Radeon 8500LE Tv-out 64MB DDR250/500MHz@283@510MHz /medium tower/HDD Baracuda III 20,5 GB/síť karta EDIMAX/AC97 zvuk/CD ROM SONY 52x/monitor SAMPO 17\"/myš Optical Samsung/ CDRW NEAC
    3DMARK Y2K1....10033marks

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Základy nastavení HW routeru - návod
    Založil Hardman v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.01.2011, 11:47
  2. FAQ: Mechaniky a média (2.9.2007)
    Založil peta303 v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.08.2007, 02:08

Pravidla přispívání