nema vepredu sani pro intake fan...k tomu cena uz je docela mimo
nema vepredu sani pro intake fan...k tomu cena uz je docela mimo
Zkus se podívat ještě po jiných modelech Asusu. Osobně si myslím, že pokud scháníš něco pěknýho s aspoň trošku normálním zdrojem, tak je todle dobrá volba.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
zdroj nemusi byt nutne soucast skrine, muzu koupit zdroj + case zvlast. Na tom Coolermasteru se mi libi perforovane celo, mam to u meho Armora a je to pekna vec. Spis by me zajimala treba tendence k vibracim u tech Asusu a Coolermasteru tyhle ceny
Koukni take na skrine Gigabyte pripadne pokud by si tam chtel narvat nejaky kvalitnejsi zdroj tak treba Acutake ACU-Excelent-sb apod.
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
asi se nase predstavy o peknem designu lisi, ale to tolik nevadi, ted spis ten zdroj, Fortron 300W THN bude ok ne?
No mel by to zvladnout, kazdopadne na rovinu receno, ono s 1500,- a volbou kvalitniho zdroje uz na skrin moc nezbyva a to si pak nemuzes moc vybirat. Kazdopadne netusim jaky mas vkus ale urcite uvedene case sou designove a kvalitativne lepsi nez nejaky KME bo EC apod.
Pak by se ti treba libila http://www.alza.cz/pocitacova-skrin-...000-d69387.htm
ale to uz je cenove po pricteni zdroje mimo.
Proste jde o to jestli volit kvalitu nebo "kvantitu"
Edit: nebo nahod naky link na case co se ti zamlouva, at se mame od ceho odstouchnout.
Naposledy upravil Arg; 24.11.2007 v 11:37.
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
jednoduchy linie, zadny vystrednosti + zachovani funkcnosti. Takovou modlou jsou pro me Antecy, P-182 bude snad brzy sedet u me doma
Tahle rada od CM mi prijde ale taky fajn, hlavne ta 333 a 340. Ani tenhle Asus neni zlej http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46418
Ale u vsech tehlech skrini bude problem s nepresnostma, mizernou kvalitou materialu, chatrnej build...tak me prave zajima, kdo tu je ten "jednooky mezi slepyma"
Radsej vol Fortron 350GLN, urcite lepsia volba ako stare THN-ko...
Ja osobne bych este neco priplatil a bral Chieftec BG-02B-B-SL, vzhladom na to, ze sa dodava s 350W zdrojom, ktory ti postaci a vzhlad toho ciefteca neni najhorsi( jenoduchy, triezvy).
Taktiez som par tyzdnov dozadu zhanal skrinu v podobnej cenovej kategorii, siel som do Yesico OpenAir, co mi pripada velmi podobna konstruksia ako Coolermaster 33x, a dnes uz viem ze to bol krok vedla, napriklad diskovy kos som musel cely vyhodit (disk strasne hucal) a namisto neho upevnit disk do dvoch Al chladicov a vypodlozit...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)