ahoj. za karmu samozrejme dik, nedelam to kvuli ni, ale chtel jsem te zasvetit do mechanismu zdejsiho fora. jsem zamestnany clovek, takze jak se tu objevuji zalezi pouze na me a na mem volnem case a predevsim tom, jak jej chci zrovna vyuzivat, verim ze je to pro tebe pochopitelne. takze nejake "ksakru" si laskave odpust!

mluvil jsem predevsim o MP720p, protoze jsem mel za to, ze ta MP611 ma stejne parametry, co se tyce rozliseni. nicmene jak vidim, tak ne. pokud na nem chces sledovat televizi, s-video cd, maximalne dvd, tak ti 800x600 zcela postacuje. nicmene ja bych u takoveto investive jiz uvazoval do budoucna a tech par tisicovek - uz to neni vyrazny narust si za 1024x768 nativne priplatil. znamemu jsem doporucoval tento, ted jsem si to nasel v icq http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41584 - mel by mit 9 segmentu stejne jako ten muj, jak ta MP611 netusim, zkus kontaktovat vyrobce - ceske zastoupeni. keystone maji vsechny, ted pokud je to to same co lichobeznikova korekce. nicmene to je vec, ktera opet jen deformuje obraz a proto doporucuji se jejiho pouziti vyvarovat vhodnym umistenim projektoru. domnivam se, ze vyssi nez nativni rozliseni nema vubec smysl projektoru posilat, jak jsem nekolikrat psal, hodne se degraduje kvalita obdrazu.. a tak to bude asi u vsech projektoru .. v elektronice nebude moc velky rozdil. na pripojeni je nejlepsi dvi(opet se vyplati do budoucna), pak vga a dale vse ostatni. to uz zalezi na tom, jake vystupy mas na dvd prehravaci. vse co me napadlo tu mas napsane..