No ja muzu potvrdit vysledky testu e-shopu na idnes(?), proste kdyz chci vratit zbozi ktery jsem si objednal pres inet a privezl mi ho kuryr, tak prijdu jdu na to jejich reklamacni oddeleni(tam se maj vyrobky i vracet), technik tam napise, ze zbozi je rozbaleno a ze mu zabere 20minut prace ho spravne prebalit!!! Pritom jsem ho prines uplne stejne, tak jak mi prislo, jen sitovej kabel jsem nemel smotanej pomoci takovejch tech dratku.... Presto(neznaly mistnich pomeru) jdu za obchodnikem, ktery mi predpokladam vrati penize. A ono ne, musim zaplatit 120 korun za tu ukrutnou praci se svazanim kabelu. Tak jsem si rek NE, neskocim jim na to, jdu zpatky za technikem a rikam mu, co presne a jak mam zabalit, abych nemusel platit 120 korun, on se na me tak divne diva, ale ja se nedam. Rika mi, je potreba svazat ten kabel a vylestit sklo na routeru. Tak to udelam, technik napise stav: rozbaleno/netknuto a jdu si zpet za obchodnikem. On ted jeste musi zavolat zpatky technikovi, zda je opravdu vsechno ok, a konecne mi vraci prachy!

Konec dobry, ale do Alzy never more!