Takze skusil som ovladace 77.77 z leadtek webu a rozdiel nie je ziadny.

Behemot:
myslis, znizenie otacok na tych ventilatoroch na radiatore? isiel som na nich na minime ale neboli to uple extra najtchsie vetraky, nejake thermaltake (zobral som vtedy narychlo 2x80, 2x120 a bol k tomu regulator otacok pre vsetky 4), nebolo to extra hlucne ale nesplinlo to moje ocakavania

re-install, zhodou okolnosti je to cisty re-install, par dni pred vratenim orig. chladenia som sa hral s partition magicom a nedopadlo to dobre, takze som potom vytvaral partitions a instaloval nanovo system

bios - predppkladam, ze myslis na mainborde, ten mam najnovsi oficialny, na grafiku som novy bios jedneho casu hladal a nenasiel a teraz uz na nu urcite prdia

rozobratie - pri instalacii orig. chladenia som vybral zo skrinky uplne vsetko, vsetko som vycistil, potom pekne poskladal, kable dal tak aby nezavadzali atd.

Luk(y)isek:
dik za info, inak od temy, kym mala ta karta orig. chladic tak vyzerala impozantne a mal som pocit, ze som za nieco tie prachy dal (vtedy bola 6800gt/ultra top) ale ked som dal dole chladic tak z nej bolo take zmoknute stena

==
kazdopadne nechal som pc bezat idle a za 4 hodiny sa gpu ustalilo na 61-62 tak to asi necham tak
ale na zaciatku ma to soklo

dakujem za pomoc