Zdravím, rád bych se zeptal na Váš názor na 20" LCD Samsung 2032BW.
LCD je určené na internet, občasné hraní a občas nějakej ten film.
Díky za názory.
Zdravím, rád bych se zeptal na Váš názor na 20" LCD Samsung 2032BW.
LCD je určené na internet, občasné hraní a občas nějakej ten film.
Díky za názory.
vzhledem k tomu, že se ptáš na názor - nelíbí se mi, že není výškově stavitelný - dnes už bych bez toho monitor rozhodně nebral...
Po vánocích plánuju kupovat taky něco takovýho a můj favorit je právě tendle. Osobní zkušenost nemám, ale má ho uživatel Oneeye_IO.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
jj já ho koupil asi před měsícem. Jediná nevýhoda mého hodnocení je, že jsem před tím měl už celkem staré CRT. Takže plus to pro mě určitě bylo, s jinými panely ovšem nemůžu srovnávat.
Za ten měsíc sem zatím maximálně spokojený. Rozhodně se nedá mluvit o nějaké špičce ale za ty peníze je to podle mě dobrá volba. Je to prostě levné LCD tak se na to musí pohlížet. Pokud někdo dělá grafiku a živí se tím tak má asi dost pěněz na to aby si koupil něco s PVA nebo tak a nebude brát panel za 6 tisíc.
Pokud chce někdo LCD na doma tak je to imho dobrá volba. Těm kterým se nelíbí bych doporučil podívat se na něj někde v reálu. Mě se taky nelíbilo ale byl to dost rozdíl když jsem ho viděl naživo.
Co se týká kvality obrazu tak si nestěžuju, četl jsem o nehomogením pdsvětlení na krajích, což je mimochodem nevýhoda všech větších panelů pokud vím, ale mě to vůbec nepřijde. Nějak nepozoruju ani na černé, že by něco drasticky bíle prosvítalo. To třeba ve škole 17" Acery jsou na tom o dost hůř.
Jediná nevýhoda může být ta polohovatelnost ale to je hold daň za tu cenu. V téhle ceně asi neseženete nic podobného s lepším polohováním, dost LCD má jenom naklápění. V nejhorším se to dá trochu podložit no.
Já osobně jsem si řekl že nebudu vybírat hovadiny za x tisíc když už stejně v poslední době dělám víceméně jenom "kancelářskou práci" (protokoly, programy...) takže jsem vzal tohle a zatím jsem spokojenej.![]()
PC: AMD Athlon64 3200+(Venice) + AC freezer 64 pro :: DFI Infinity Ultra :: 2 x Kingmax DDR433 512MB 2-3-3-6@1T :: Gigabyte Radeon x1600pro Silentpipe 256MB DDR2 :: ESI Maya PCI :: DVD+-R/RW Benq DW1650 :: 3R System R205 + Chieftec 410W :: Samsung 2032BW :: Vše na default ;-p
ThinkPad X61
Audio: Tesla stereo zosilňovač Z710A + Tesla AM/FM tuner T710A + 2 x 20W repro + Panasonic RP-HT010
Fokus-H Les Paul [SD Seth lover neck + Dimarzio DP195 bridge] :: Fender Blues Junior :: Dunlop Tortex Jazz
forum.kytary.cz
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)