S touto kartou mam take velke zkusenosti,mel jsem ji pres tou kartou co mam ted (X1950Pro).Nataktovanou jsem ji mel z puvodnich taktu 350/1000 na 427/1200MHz a teploty celkem sly.A to pripominam,ze jsem tam mel defaultni chladic,nikdy na ni nebyl zadny jiny.Teploty mela max. tak okolo tech 87°C v zatezi,ale na def. mela tak 57-63°C.Case jsem mel dobre provetravanou,takze celkem OK (case viz. podpis).Pozdeji jsem ale grafiku dal bratrovi,ktery jiz tak dobre provetravanou case nemel.Bylo jasny,ze takty musim dat min.Jadro jsem musel dat niz,ale pameti byly OK a teplota se pohybovala okolo tech ktery jsem mel ja.Jenze pozdeji se bratrovi cas od casu zacalo PC pri hrani vypinat,resp. restartovat (popr. nejaky zasek).Nevim jestli to bylo kartou nebo ne,ale teploty mi prisly OK a nevypadalo to na problemy s grafikou.Nedavno se mu PC ale zase pri hrani seklo,restartovalo se a uz nenabehlo.Zkousel jsem tedy grafiku v jinem PC,ktere hned po zapnuti zacalo pipat a hlasit chybu (na stavovem dispeji na desce) ze je problem s grafikou.Cili to vypada na to,ze je grafika definitivne KO.Nikde na ni neni nic spalene,vypada OK,jen uz to asi uvnitr nejak nevydrzela,takze se mi tu ted vali "celkem" slusna grafika do AGP kterou potkal odchod do kremikoveho nebe...