Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Ahoj. Díky za všechny odpovědi. Sorry, jestli jsem neupřesnil, co s compem chci dělat. U mě je to fakt hlavně Photoshop. Dělám hodně fotky - velký soubory, náročný úpravy, potřeba spousta paměti. Ale klidně si pak i rád zahraju, nejradši auta. Vidím, že moc nevěříte Mironetu. Zabýváte se někdo sestavováním? Klidně bych to někomu šikovnému a preciznímu nechal postavit, když říkáte, že je to lepší. Jsem z Benešova a každý den jezdím do Prahy, klidně si dojedu, kam bude třeba. A znamená to, že bych měl komponenty koupit v Alze? Sorry za blbé otázky, ale zmiňovanou Alfu neznám. A co je mi divné - komponenty se mi zdají levnější v Mironetu než u Alzy.
Prohledal bych všechny kšefty, kde je to levnější. V Praze je co vím krom Mironetu taky CZC a Bohemka (http://www.barbone.cz).
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
computershop.cz hodne levny a solidni.
AMD Athlon 64 3000+ 1,4V-Arctic Freezer 64 PRO,1x512MB Kingmax + 1x 256MB A-Data 500MHz,XFX Geforce6800GT-16pipelines,HDD Seagate 120GB,DVD Plextor,TV Leadtek Deluxe XP,LCD L1750H,WXPSP2
Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)