Tak já to zkusím.
Zaprvé je dobré vědět, že Intel používá tzv. QPB (Quad Pumped Bus), tedy že efektivní frekvence FSB je rovna čtyřnásobku reálné. Pokud máš nastaveno 800MHz, znamená to, že reálná frekvence sběrnice je 200MHz, z které se pak vypočítává frekvence procesoru. Tedy Ty máš 200 x 9, pokud se nepletu, což dělá 1.8 GHz. Mně jde C2D E2140 bez zvýšení napětí čehokoliv na 350 x 8, což dělá 2.8GHz.
Další věc je frekvence pamětí, v BIOSu se dají nastavit různé děličky, které ovlivňují poměr frekvence pamětí ku frekvenci sběrnice. Je dobré tento poměr upravovat tak, aby ses nedostával mimo specifikace svých pamětí (tzn. drž se kolem 800MHz, lepší méně než více).
Tedy zvyšuj postupně frekvenci sběrnice a kontroluj děličku pamětí/fsb, až se dostaneš na maximální stabilní frekvenci procesoru. Teprve pak můžeš zkoušet jinou děličku, která by zvýšila frekvenci pamětí, a testovat, jakou max. frekvenci zvládnou.
Jestli máš BOX chladič, tak bude lepší, když nebudeš zvyšovat procesoru napětí - chladič je příliš hlučný, když se ventilátor roztočí naplno.
Nevím, jak je na tom tato deska s maximální hodnotou FSB, ale myslím, že pro nějaký "normální" oc nebude třeba zvyšovat napětí čipové sady.
Kdyby ti nestíhaly paměti, můžeš jim zkusit přidat, cca 2-2.1V by jim dlouhodobě nemělo uškodit.
Snad jsem na nic nezapomněl, přeji hodně štěstí
Edit: Přecijen jsem zapomněl - frekvenci PCIE nastav na fixních 100 MHz.