Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Hromadná objednávka obvodu LM4562 pro móding X-Fi

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Hromadná objednávka obvodu LM4562 pro móding X-Fi

Citace Původně odeslal Doktor-Prase Zobrazit příspěvek
    Ted jsem koukal na NationalSemiconductor stranky, podle vseho by slo si nechat poslat Sample, nebo se pletu?
    Ne nepleteš, sám jsem na to koukal. Říkal jsem si, jak si je zdarma nechám poslat a pak je tu za draho prodám těmhle audiofilům ,,covtom hneduslyšírozdíl" . Jenže chtěli asi 22 babek za poštu, tak sem to stormoval.
    Pašák erda.

Senior Member mince
    Věk
    48
    Vliv
    291

pokud tu výměnu někdo precizně provede za mě, tak bych do toho šel
    PC 1 > Asus Striker II Extreme, E8400 @4.4Ghz, Thermalright Ultra120 Extreme, 2x2GB OCZ Platinum DDR3 1800Mhz, 2x Asus 8800GTS, 2x WD6400AAKS, Auzentech X-Fi Prelude, Corsair HX520W, Lian-li A10A, 20" NEC 20WGX2, Razer Lachesis + eXactMat, Sennheiser 595, Vista Ultimate
    PC 2 > ASUS P5K Deluxe, E8400@4Ghz + Scythe Ninja, 4x 1024MB ADATA EE, Gainward 8800GTS, WD6400AAKS, AOC 210S
    Notebooks >DELL E4200, DELL E6400, DELL D630, DELL D430

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    317

Pokud si objednáte sampl u NationalSemi na "firmu", tak neplatíte nic. Přišlo mi to za 5 dní ze SRN zcela zdarma do práce. Výměna se jistě vyplatí, určitě u front kanálů. Posun zvuku je minimálně o třídu vejš, už neni zahuhlanej se slitejma basama a zastřeným středem, výšky jsou víc reálné. Celé pásmo se rozjasní, získá prostor a detail. Prostě se to dá už konečně poslouchat, ale pochopitelně záleží na co to připojíte. Čím horší sluchátka, nebo bedny, tím menší je přínos a naopak.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání