Citace Původně odeslal pajkus Zobrazit příspěvek
bohuzel limitem je cena a tim padem se s 13" nebo 12", opravdu mobilnim zarizenim, musime rozloucit
Nemyslel jsem 12-13", myslel jsem 14.1" - který je výrazně menší i lehčí bez větších ústupků v praktičnosti. Ale za tuhle cenu to bude asi problém ...

ad celeron - opet souhlasim, ale cena je vic nez lakava (a kdyz tak o tom premyslim, tak i pro ni budou vhodnejsi win XP nez visty a tam by celeron mel stacit). vic mi vadi ze celeron neumi speedstep, nez mensi vykon
Pokud bude z drtivé většině na stole, tak speedstep zrovna moc problém asi není. Na takový notes je skoro škoda nedat Visty, ale u nich prostě je citelný gain na dvoujádře. (naopak s 1 GB RAMky se na office práci dá žít v pohodě, druhý GB pro takové použití zas tak extra zlepšení není, prodlouží ale výdrž na aku o něco)

jeste premyslim jestli nevzit radsi tohle Lenovo, nebo lepsi FS, ktery ma v cene i OS
uz je zde ale znatelnejsi posun v cene
Imho jsou oba dobré, osahej si je někde na krámě a budeš vědět sám. Lenovo je zvenku stříbrné, takže se celkem snadno poškrábe a je to asi jediná věc, která stojí za tyhle peníze za zmínku - jinak má sice míň paměti, horší síťovky, ale větší disk a BT, což se může hodit ...

Jinak je to divočina, kam pořád padají ceny notesů.