Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: Dovoz pouzitych veci do SR (ebay...)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Dovoz pouzitych veci do SR (ebay...)

Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
    Pokud vim, toto se resilo tak, ze si nechas dotycnou vec poslat jako darek (proste vysvetlis protistrane at to tak deklaruje, ze mate debi.lni urady). Placeni se vyresi samo jinak (prevod, kreditka, ...).

Mno a za darek se jak znamo zadne dane ani cla neplati.
    no a mně zas celnice tvrdila, že i za dárek musím zaplatit clo a daň, prrotože jde o vypuštění zboží na trh..rudé oči a pára z nozder mi šla
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    295

Standardní Re: Dovoz pouzitych veci do SR (ebay...)

Nechal jsem si poslat z Hong Kongu kameru, jenze nefunguje. Prodejce tedy zaslal dalsi kameru, par dnu nato mi prisel mail od DHL, ohledne zastoupeni v celnim rizeni. Ucinil jsem tedy co chteli a kameru jsem mel za dva dny na stole. Jenze prisla taky faktura od DHL, kde je uvedeno DPH cca 400kc a CLO 800kc. To opravdu nechapu, prodejce to zamerne posilal jako commercial, a hodnota balicku je 60 dolaru. Nikdy predtim nebyl problem. Co s tim? Je jasne ze fakturu DHL proplatim, i tak jsem usetril desitky procent oproti cene v CR, zajima me ale jak tohle funguje. Dik
    .

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání