Citace Původně odeslal cerberos
Postup je jednoduchy!!!!!!!!!!!!!!!!
PC komponenty nakupujem uz roky(6) - mam firmu.

Od Man-Li treba kupovat maximalne 4-6 týždňov od uvedenia ( objavenia sa v cenniku) jeho modelu!!! Takto vzdy kupite referencne karty ATI s garantovanimi frekvenciami! - vlastna skusenost! Ak to stihnete kupit do 1- 2 týždňov a nebudete tu pocuvat chytrakov typu "Man-Li nebrat" kupite dokonca karty ktore maju aj plosak od ATI( je tam leptane ATI Technologies LtD.) BIOS je build by ati, nalepky s ciarovym kodom kde je napisane ATI PART No. :xxxxx a to same aj kable s v plaste tlacenym logom ATI a niekedy na zadnej strane karty býva aj sprayove logo ati.

Proste dostanete original v inej krabici - lebo najprv idu karty od ati zalacno cez tretie strany , potom ked zvladnu technologiu - idu referencne s výrobou u nich a potom ked zistia kde sa stým dá vyjebat a kde usetrit potom idu tie co tu tak ohovarate ( vid cierny 8500)

Tak to ti pekne dakujem ... teraz si ma uplne dostal ....
Cakam jak blbec na Sphire uz 2 mesiace a na Vychode Slovenska sa ukazali az 3!!! Ks ktore boli hned prec ...
mno a v Piatok som xcel kupit Bud SAphire ked dojde (konecne) alebo manli - no maju len tie cierne Manli 9100 VIVO s hynixami 4ns ale po precitani tohto clanku vratim tu pozicanu VooDoo 3 2000 a prejdem na moju starucku ale stale funkcnu S3 Trio V 64+ 2MB (lebsie ako vyhodit do p...i 4000,- SK za shit manli )

a ten CS si na softwary tiez zahram a na StarCraft mi 3D netreba ...