Výsledky 1 až 25 z 32

Téma: IBM Lenovo ThinkPad T60 SXGA+ IPS (FlexView)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: IBM Lenovo ThinkPad T60 SXGA+ IPS (FlexView)

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
    Mám tu problémek...

Po downgradu na XP jsem aktualizoval, mělo to 2 GB, a nějak to není ono...

1) když zapnu notebook z hibernace, tak většinou nejdou WiFi sítě, prostě se to sekne a nepřipojí. Taky nejde start > vypnout, musí se to vypnout několika sekundovým držením vypínače

2) nějak přestal fungovat Client security solution, už se mě neptá když zadávám hesla na webu atd, jakoby prostě nebyl, přitom zapnutý je

3) když dám Fn+F3 (Power manager) tak se spustí to samé jako při Fn+F5 (WiFi). Ikdyž ručně zapnu power manager ze startu, tak se zapnou nejdříve sítě, a asi za 10 sekund se objeví power manager

P.S.: jsem potěšen výdrží na baterku, udělal jsem si profil kde je veškerý výkon na miminum a dispej na max. (ne na high jako při napájení ze sítě) a při psaní+WiFi (internet) to vydrží cca 3,5 hod. A to s 6cell baterkou.
    Tak tyhle problemy s hibernaci jsou celkem normalni, s tech supportem asi nic nevyresis.

Mame ted v praci asi tak 30 tech T60p a presne tohle delaji vsechny.
    Kdyz to kousek prenasim a potrebuji tam WiFi, tak se neodvazuju zaklapnou viko a prenasim to otevreny a zapnuty.

Baterka ma mechanicky trochu vuli, to je taky normal. Jinak osobne mam verzi s 1680x1050 wide displayem a stve me ze je ten notas na sirku vetsi nez verze s 1600x1200, ma po stranach klavesnice takovy nelogicky plastovy plochy. Proste se s tim designeri neparali a rosirili cely T60. Vysledek je ze to napr. nepasuje do stejne brasny a pokud jste zvykly na vzdalenost klaves od okraje tak si musite zvykat. V docking station to taky tak divne presahuje, ale to je ok.
    Naposledy upravil Sasa; 09.11.2007 v 21:51.
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání