zdravim vsechny a mam velikou prosbu,
Pritelkyni si pred par lety koupila pocitac ktery jsem sestavil na teto zakladni desce A7V400 - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=2

Jelikoz na PC se leta provozoval box chladic, vychechlany chladic na VGA atd. atd. Rozhodl jsem se to trosicku odhlucnit - diky za rady a pomoc Andurilovi Na CPU se nahodil AC Copper Silent 3, na grafiku a do kejsu Nexus 80 real silent fan case. Vsechno samozrejme super, vetraky ve skrini prakticky nejdou slyset. Jenze se stalo to co je asi u Asus desek a civek problemem a to piskani. Pocitac po zapojeni velmi zretelne a velmi slysitelne piska ( asi to bude jedna z tech civek vedle CPU ) predtim tam piskani bylo samozrejme taky ale ve zvuku box chladice to pomerne zapadlo, ted to vystouplo a velmi to rusi. Co jsem se dival na net a googloval jsem, tak reseni je bud reklamace ( nehrozi,jiz davno po zaruce ) nebo "zakapat" civky necim ( expodive lepidlo, sekundak... ) Samo o sobe to nezni tak strasne, ale rad bych se zeptal jestli tady nekdo uz toto provadel. Ono vytahnout desku, nalit na civku sekundak je myslim docela jednoduche, ale spis bych se zeptal jestli tady nekdo uz toto - treba i na teto desce - provadel a vi jak na to. Nebo to mam normalne vytahnout, zalit civky, pustit a kdyz nepojede tak za 500 koupit novou desku ? Docela me to mrzi, pze investice do vetraku nebyla mala a ted se jevi jako zbytecna.

Dekuji za odpoved Heady