Dalsi hlas za MPlayer, pripadne MPC
Dalsi hlas za MPlayer, pripadne MPC
Loading signature [ FAILED ]
Pokud nechces instalovat zadne kodeky ci filtry, tak KMPlayer je perfektni prehravac. Prehraje i poskozene soubory jako VLC, ale narozdil od VLC pracuje vyborne s titulky a celkove se lepe ovlada+vetsi moznosti nastaveni. GOMPlayer mi obcas vytuhnul pri pouzivani s purevideo a pri pouziti haali splitteru. Navic KMPlayer ma oproti GOmplayeru vetsi moznosti nastaveni obrazu(odstraneni sumu,postprocessing atd.) a zvuku. A navic KMPlayer se nemusi instalovat. Po vyzkouseni snad vsech moznych prehravacu, je KMPlayer to nejlepsi co jsem vyzkousel. Jinak pokud chces nejaky directshow player a mas v systemu filtry, je nejlepsi volba MPC a ZoomPlayer(popr, odistaluj kodekpacky a nainstaluj CCCP filtr pack, ktery vse potrebne, vcetne MPC+ZP obsahuje).
.....jednoznačně GOM player momentálně nejlepší přehrávač pro PC.
http://www.gomplayer.com/download.html......aktuální verze.
http://cestiny.idnes.cz/pg/gomplayercz.html....čeština.
CPU:E6750 2.66 /OC3.4/ passive Scythe NInja RAM 3GB /800 VGALeadtek 8800GT/512 HDD Samsung 500GB/16/Scythe Quiet Drive MB Gigabyte P35 DS4 DVDRW Samsung S203B Case 3Rsystem NeonLightBlackSoundcard AUDIGY4Monitor 22"Samsung226BWMouse Razer DiamondBack OS Windows XP SP2
Za mě pro titulky rozhodně ne VLC player. Tento jinak výborný přehrávač blbne si titulkama jako nic jinýho. Z posledních cca pěti filmů s titulkama co jsem něm zkoušel se pořádně nepřehrával ani jeden. Oproti tomu obstarožní MicroDVD player fungoval se všemi výše zmíněnými filmy naprosto perfekt. U VLC problémy typu, že půl filmu se titulky předbíhaly, půl zase zpožďovaly, náhodně se přestávaly objevovat atd. VLCčko jinak přehraje snad i audiokazetu, ale co se týče titulků - NO WAY.
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
KMPlayer je hodně dobrý, hlavně sežere ty blbý wmvéčka, kterých je všude víc a víc. Třebas takový video série jako byl První casting, tak to bylo ve *wmv, klasickej Win media player se u toho škubal jak blbej a KMPlayer to krásně přelouskal plynule.
Na běžné věci stačí Media Player Classic.
Horší je to z přehrávači čistě určené na DVD, tam jich zase tolik vychytaných není a hodně z nich má své mouchy, zejména co se týče posunu v menu atd.
Je nějaká výraznější alternativa oproti PowerDVD![]()
Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.
KMPlayer přehrává dobře i DVD a narozdíl od PowerDVD či WinDVD není tak těžkopádný a veliký balast(a přitom má vetší možnosti nastavení). VLC přehrává dvd teké dobře. A MPC zvládne dvd také a bez nutnosti externího mpeg2 filtru. Pro mne jsou powerdvd,windvd či nero showtime zbytečné programy.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)