Ale vždyť tu dusno neděláš, normálně ses zeptal a my se tě snažíme nějak navést k řešení. Jenže - jak jsi správně sám poznamenal - když si BFU narve do počítače tři antiviry (zde by alespoň krátké školení základů použití PC opravdu
neškodilo, ať si RedRose o nemístnosti plácá co se mu zachce), tak to zafláká vždycky ať má na stole cokoliv.
Nevidím do hlavy ostatním uživatelům, nicméně za mě se ti snažím poradit, jak nebýt nakonec za vola a šejdíře, protože komunikuješ snad s "nejhorší" sortou uživatelů PC co může být - vědí o tom kulový, sami to prasí a navíc jsou to škrtíci, kteří by ovšem za málo peněz chtěli spoooustu muziky a hrozí ti celkem reálné riziko, že tu muziku neuvidí tak markantně, jak by si představovali.
Grafiky jsme ti tu popsali již výše, stejně tak co se týče ostatních komponent. Osobně bych vybral nějakou ze zde uváděných, ale hlavně poté tvým "klientům" podrobně vysvětlil, jak razantní zvýšení výkonu mohou za své peníze očekávat...
EDIT: Chtěl jsem původně napsat, že bych se vsadil, že PC bude i herní, pak jsem to vynechal a mezitím se to tu objevilo
K tomu strkání do šuplíku - nejbrutálnější svinstvo jsou "cédéčka z časáků" - každej (s prominutím) pitomec si odtud nainstaluje veškerej bordel, co tam je (když to má v ceně, proč ne, že?)... Můj strýc (budiž mu země lehká) běžně dělal to, že si jeden týden "zkusil toho Kasperskýho", druhej týden si z jinýho CD "zkusmo dal ávégéčko" atd... Že samozřejmě ty programy už neodinstalovával, nemusím dodávat