Nevíte jak se zbavit otravné hlášky že dochází místo na disku? Hlásí mě to každých 5 minut. A nechápe že vím že mám málo místa, ale mazat nic nebudu![]()
Nevíte jak se zbavit otravné hlášky že dochází místo na disku? Hlásí mě to každých 5 minut. A nechápe že vím že mám málo místa, ale mazat nic nebudu![]()
Koupit vetsi disk. A nebo pridat druhej.
Kdyz maji Windows malo mista, tak se neuveritelne vlecou, ja bych to nevyzdrzel s nervama.
Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.
Ale ja mam dva disky. Samozrejme ze na disku kde je naisnatlovany W mam dost mista. Me jde o to neustale hlaseni ze na disku F: dochází místo. Chci aby to nekontroloval! Musi to přece jit nejak vypnout. Aspon ve W98SE to jde.
A jo tak. A zkousel jsi podivat se do nastroju pro spravu na spravu disku? Ted ti to z hlavy nepovim, jsem na jinym PC.
Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.
Jo tam jsem to taky hledal ovsem marne. Ve W98 se to vypne primo v tom programu cisteni disku, ale tady ta moznost neniZksu se na to podivat prosimte.
Tak jsem nasel reseni. Kdyby to nekoho zajimalo:
go into registry with REGEDIT.EXE, go to
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer\
and (if not already there) add DWORD (without quotes) "NoLowDiskSpaceChecks" and change the value to 1. Restart.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)