Ještě by bylo záhodno říci, že používám Rightmark CPU clock utility a ten mi mění dynamicky násobič + Vcore. Jde zde nastavit maximálně 1,38Vcore a minimum 1,05Vcore. Jenže jak mám teďka změněné FSB na 400Mhz, tak se mi to mění z 3600MHz na 2400MHZ (z 9x na 6x) a CPU-Z mi píše, že ta voltáž, kterou tam nastavuje Rightmark sedí. Respektive, to co ukáže Rightmark, tak ukáže CPU-Z, tzn. trošku se mi té hodnotě, kterou ukazuje ASUS PROBE na Vcore nechce věřit. Ale původní problém byl ten, že mi to bez problémů s tímto nastavením makalo asi 9 měsíců. Teď asi před 14dny jsem tam vrazil tu GK Ultru a i tak vše makalo až do dnešního rána, kdy jsem ho nechal poprvé najet a stáhnul si z netu od MSI nějakej DUAL CORE Utllity a zkoušel lehounce přetočit GK. Vše makalo do té doby než mi vytuhnul komp. Tak jsem ho resetoval a GK netaktoval. Pustil 3DMarka a najednou jsem zjistil, že místo obvyklých 85-95fps hned na začátku prvního testu mi to sází pouze 20-30fps. Ale když dám CPU na defaultní hodnoty, tak to valí 60-70fps. Takže je to s přetaktováním vlastně ještě pomalejší než při totálním defaultu.