no s foobarem to neni tak jednoduchy ... ale tak mohla bys zacit spis nejakym balickem ... treba http://radekhulan.cz/item/foobar2000...well-done-pack ... nebo proste do zacatku winamp![]()
no s foobarem to neni tak jednoduchy ... ale tak mohla bys zacit spis nejakym balickem ... treba http://radekhulan.cz/item/foobar2000...well-done-pack ... nebo proste do zacatku winamp![]()
bez anglictiny a vlastnej iniciativy z toho nedostanes nic extra ...
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
ten balicek jsem uz stahla, ale diky.. jenze mam problem a to jsou chybove hlasky - "AMIP wrapper - can´t load AMIP, sorry".. - co to znamena?
a dalsi, co na me vyskoci je toto - [img=http://img248.imageshack.us/img248/1445/chybovahlaskafoozn1.th.jpg]
AMIP je programek, ktery vyrabi ony klasicke hlasky "MQTa is now listening to: jmeno interpreta - nazev skladby" treba na IRC nebo v ICQ (vice tady: http://amip.tools-for.net/wiki/).
Ta chybova hlaska znamena, ze se dane DLL nepodarilo nacist pri startu programu z toho duvodu, ze jich mas vzdycky nekolik se stejnym jmenem. Jukni se do slozky Components ve foobaru, jestli tam vsechna jmenovana DLL mas pouze jednou jedinkrat.![]()
Stipendium peccati mors est
Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas
Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!
ad dll a chybove hlasky plati to co pise Zilla, v pripade neuspechu doporucuji pouzit holou nevzhlednou, ale funkcni verzi, bez doprcu mr. hulana. Volume vidis dole ve statusbaru jako 0.00db staci pouzit tlacitka +- na numpadu klavesnice a melo by to volumovat..))). Ale je lepsi pouzivat ovladani hlasitosti beden, nepouzivas li sluchatka, prilisne softwarove ubrani db snizuje kvalitu poslechu.
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
jo, diky moc za info!!!
jsem v tech souborech mela neporadek, a taxem jej odinstalovala a znovu nainstalovala - ehm..nic moc sice, ale pomohlo to, uz ty hlasky neskotaci..
volume jsem objevila pod pravym tlacitkem..
jakz takz jsem si prozatim zmenila barvy, ale jeste jsem neprisla napr. jak udelat prechody barev nebo "odlesky", proste takovy designy, jako ma prave on mr. hulan.. me prijde, ze mi ten well done pack nako nefunguje.. asi jsem ho jeste neobjevila![]()
hm tusim, ze sem ho taky stahnul....a jak je hulan neoblibenej..tak sem ho se sebezaprenim nainstaloval nebo jen spustil a on se zadnej zazrak nekonal, mozna to ani nejelo. Jinak foobar je asi nejlepsi(nejkvalitnejsi) softwarovy prehravac zvuku, ze zacatku mi ta strohost po prechodu z winampu atd. vadila dost, ale nakonec sem si vic a vic zvykl a ted az na drobne upravicky, velikost pisma, barvy a fonty jedu v tom hnusnym, ale dost prehlednym GUI tak jak ho autori stvorili. Jestli ti nejde jen o freecool vzhled, ale o muziku a poslech tak ho nech klidne i relativne osklivej. Jestli Ti jde hlavne o vzhled, o ktery asi zensky pujde asi bych se rozhledl, po jinem jiz votuzenem produktu.)))
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
![]()
tak uz jsem si zvykla, ze nejsem uplne free-cool-in, chicht....![]()
tak treba se jeste objevi nejaky pekny vzhled ke stazeni..
jsem rada, ze mi beha s foobarem music to qip a prave ale narazila jsem na problem, ze mi nespolupracuje s last.fm.. na lastu jsem foobar uz nastavila, ale jakmile otevru fb2k, tak last na to nereaguje..
a nebylo by mozny sem napsat nejaky postup, jak vytvorit naky zajimavy vzhled? nebo treba do jinyho topicu? po pravde, nehledala jsem, taxe omlouvam, jeslti jsem si toho nevsimla..
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)