Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kde sehnat ovladače pro XP na notebooky Acer. (u nových notebooků má podporu jen Vista).
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kde sehnat ovladače pro XP na notebooky Acer. (u nových notebooků má podporu jen Vista).
Co se mě zrovna dostane pod pazoury.
Asi nejlépe u výrobců jednotlivých komponent. Neboli odděleně u výrobce čipsetu, grafiky, síťovek a ostatních komponent tvého NB. Ideální je pátrat po ovladačích pro Win XP před nákupem NB.
PC: Intel Pentium G2020, GigaByte GA-Z68AP-D3, Crucial 2 x 4096MB DDR1333 Dual, Maxtor DiamondMax 23 500GB S-ATA, Asus Radeon HD6770 10242MB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T, Windows 8.1 Pro
NB: Dell D830, T7500, 2 x 2GB RAM, 160GB HDD, WSXGA+, Nvidia Quadro NVS 140M
Neni to primo k tematu, ale jen ti povim, ze sem neco podobneho resil pro jednoho kamarada, koupil si notas od ASUSU bez OS se zamerem pouzivat XP - Visty nechtel. A ejhle, podpora pro XP tu tam..... musel ho vracet a kupoval jiny. Kupoval ho v Miro.... a atm mu technici nepomohli, ale vzali ho z5.
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Děkuji za rady, ale podařilo se mě vymámit odkaz z technika 100Mega.
Pokud by někdo potřeboval tak tady jsou ovladače na Acer notebooky na FTP.
Notebooky které nepodporůjí XP najdete pod odkazem Aspire XP not autorized.
ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/
Co se mě zrovna dostane pod pazoury.
Neni zac, hlavne, ze na nej ty ovladace sou![]()
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)