Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Wokno

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní Wokno

Pri startu pocitace se mi samovolne otevre okno...jedno...neni to nejak naprogramovany...co s tim? nechi ho...a sou to XP Home

Standardní

Čo je to za okno?
    (je to zložka nejaky program .........)

Všetko, co sa ti po starte windowsov spusti (ako tvoje okno)
    sa spúšťa
    - z položky "StartUp" (resp: Po Spustení) z ponuky START/PROGRAMS
    - z registrov

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

Opravdu, tvůj popis nám nedává moc šancí ti poradit. Ale pokud tě trápí nějaké automaticky spouštěné aplikace, tak je najdes v registrech: regedit-> HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunOnce. Tady si vesele maž
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Jo me asi vyskakuje taky. Je to normalne slozka na disku od Tiny Personal Firewallu. Pak kdyz jsem znamymu instaloval komp, tak to delaly ovladace ATI Catalyst 3.1 ... Reseni jsem zatim nenalezl, ve startupu to neni a ani v registrech ...
    SOLTEK SL-75DRV5 (KT333), Athlon XP ThoroughBred JIUHB 1700+@2600+ (12.5*166) 1.75V, 256 MB DDR, IBM 120GXP 40 GB, ATI Daytona 9100 64MB, Artic Cooling CopperSilent, Microsoft IntelliMouse Explorer 3, Targa Proffesional 1796SL

ASUS TUSL2-C, Intel PIII 1.13GHz@1133 ( 8.5*133 ), 512 MB RAM (APACER+takeMS), Maxtor 40 GB 7200RPM, Geforce 2 GTS 32MB (200-333), SB PCI512, CoolerMaster 7H53F, Microsoft IntelliMouse Explorer 3, Logitech Internet Navigator, SONY CPD-G220

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

totez mi delalo vokno s NEREm, na w98 a w2k, pod w2k to pak prestalo, pod 98 to dela porad, ale ty skoro nepouzivam, takze me to netrapi. Kdyz sem to sem daval jako dotaz, tak nikdo poradit neumel
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

A skusal si aj dalsie podkluce a nielen HKEY_LOCAL_MACHINE/.../windows/currentversion/runonce

lebo su tam aj dalsie a to "run" a "runservices"

a mimochodom: jednoduhsie nastavovanie programov po spusteni sa robi cez utilitu "msconfig"
    (Ponuka START-->RUN...-->"msconfig"-->OK) v zalozke StartUp
    V nej je to aj prehladnejsie a tam mas naraz zobrazene vsetky programy, kt. sa ti po starte windowsow spustia (teda aj tie z polozky StartUp)

Standardní

Citace Původně odeslal MrAndrew
    Jo me asi vyskakuje taky. Je to normalne slozka na disku od Tiny Personal Firewallu. Pak kdyz jsem znamymu instaloval komp, tak to delaly ovladace ATI Catalyst 3.1 ... Reseni jsem zatim nenalezl, ve startupu to neni a ani v registrech ...
    Ak nechces, aby sa ti otvarala zlozka od toho Firewallu (predpokladam, ze ten firewall sa ti spusta po starte), tak to skus v nom nejako vypnut (niekde v Options...). To iste si myslim aj o tych ovladacov od ATi.(ak si dobre pamatam, tak aj tie ovladace si spustaju po starte windowsu do taskbaru utilitu(cervena ikona Ati))

Standardní

Takove nastaveni tam neni, je to normalne slozka se zastupcema pro spusteni programu. No ale uz je vyreseno, odesel mi disk, po reinstallu je vse v poradku
    SOLTEK SL-75DRV5 (KT333), Athlon XP ThoroughBred JIUHB 1700+@2600+ (12.5*166) 1.75V, 256 MB DDR, IBM 120GXP 40 GB, ATI Daytona 9100 64MB, Artic Cooling CopperSilent, Microsoft IntelliMouse Explorer 3, Targa Proffesional 1796SL

ASUS TUSL2-C, Intel PIII 1.13GHz@1133 ( 8.5*133 ), 512 MB RAM (APACER+takeMS), Maxtor 40 GB 7200RPM, Geforce 2 GTS 32MB (200-333), SB PCI512, CoolerMaster 7H53F, Microsoft IntelliMouse Explorer 3, Logitech Internet Navigator, SONY CPD-G220

Standardní

Myslim, ze se to tu resilo jeste jednou, ale nasel jsem jen tenhle dred - takze znova: nevi nekdo, proc se nejake okno (pruzkumnika) otevira samovolne po startu Woken?

Edit: jedna se o Windows XP Prof SP1.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

no dam sem docela "vypecenou radu" , ale funguje na vse.
    napiste si script (cmd), ktery to bude po startu vypinat

Standardní

Hezka diskuze se to rozjela. A to puvodni tazatel ani jednou neodpovedel.

S tim otviranim pruzkumniku sem mel kdysi taky problem, po startu win98 se mi oteviralo C:\, nicmene otviralo se to na stejnem miste na obrazovce se stejnou velikosti jako minule, takze jsem to zmensil, hodil mimo obrazovku a aspon to neotravovalo. Hledal jsem to v registrech 2 hodiny a na nic sem neprisel. Zadny opravovac registru to nevyresil, protoze to zrejme bylo "normalni".

Na detekci programu spoustejicich se po startu proboha nepouzivejte msconfig, ale nakej jinej program, treba StartUp Ogranizer 2.5. Nicmene otvirani pruzkumnika s tim nevyresite.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. [Visual c++] Spin+Buddy Wokno
    Založil Snippet v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 07.08.2003, 13:24

Pravidla přispívání