Výsledky 1 až 25 z 350

Téma: E6750 - zkusenosti

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member Avatar uživatele Tomi-wu
    Věk
    40
    Vliv
    222

Standardní Re: E6750 - zkusenosti

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Viděl bych to na RAMky a určitě si ověř přes CPU-Z, že Ti běhají reálně na frekvencích, které chceš. Také bych být Tebou úplně vypustil nastavování časování přes SPD a trochu bych jim přitopil - 1,9V je IMHO na A-DATA málo...
    Ale co ty chyby co mi ukázal memTest? Může se to změnit když jim dám více než 1.9V? Ale pracovali na 400 mhz to by měli pracovat bez chyb i na def. V snad?...asi reklamace a nestabilita také pramení od nich...

edit.: tak jsem paměti zkusil na 2V, 2,05V...errors, když jsem jeden 1GB modul vyndal tak ten druhý prošel testem bez problému a bez chyby takže předpokládám, že asi ten druhý modul bude porouchaný...je nějaká možnost že byto dělala deska?
    Naposledy upravil Tomi-wu; 31.10.2007 v 21:00.
    C2D E6750 2.66GHz@3.2GHz (EIST, C1E/1.33V Bios), Noctua NH-U12P|ASUS P5N32-E Sli Plus rev. 1003|4GB DDR II Corsair TWIN2X2048-8500C5D G/667 MHz|ASUS EN8800GTS/HTDP 512 DDR3|Chieftec BA-01B-B-B, Chieftec 500W|Soundblaster X-FI Audio|Razer Pro Solutions PRO V1.6|Razer exactMat X speed|DVD-RW LG GH20LS10|2x WD 500 GB/Sygate 160 GB|LG Flatron L1960TR|Logitech PC Gaming Headset|Windows 7 x64|

Ahoj zkus ještě nechat cpu na def. a paměti dát na 800 cl4 2,0V jak mají ve specifikacích a pokud bude memtest házet chyby, tak ty paměti reklamuj, protože nesplňují výrobcem udávané specifikace...
    jinak je jasné - podle posledního příspěvku, že jeden modul je na pi... takže reklamace...

Junior Member Avatar uživatele Tomi-wu
    Věk
    40
    Vliv
    222

Citace Původně odeslal s.skull Zobrazit příspěvek
    Ahoj zkus ještě nechat cpu na def. a paměti dát na 800 cl4 2,0V jak mají ve specifikacích a pokud bude memtest házet chyby, tak ty paměti reklamuj, protože nesplňují výrobcem udávané specifikace...
    jinak je jasné - podle posledního příspěvku, že jeden modul je na pi... takže reklamace...

Tak nevim, měl jsem nějaký problém z PC ohledně ovladačů a knihoven a nedalo se to vyřešit rozumější cestou než reinstal OS, ale to sem nepatří. Hlavní je, že když jsem vše řádně dodělal tak jsem opět zkusil memTestem otestovat paměti...vše jsem nechal na default (1,85V, časování AUTO) a dlouhou dobu se zdálo, že paměti projdou bez chyb, ale nakonec nějakou chybu program hodil. Druhý den jsem si opět přečetl tvůj vzkaz a zkusil jsem to, pamětem jsem nastavil časování 4-4-4-12 a dal 2V(2,03 Asus PC Probe II)...a bez chyby...ahh nevím jestli je mám reklamovat, nebo ještě ne. Je vůbec možný, aby měla reinstalace OS vliv na paměti a stabilitu pamětí?
    C2D E6750 2.66GHz@3.2GHz (EIST, C1E/1.33V Bios), Noctua NH-U12P|ASUS P5N32-E Sli Plus rev. 1003|4GB DDR II Corsair TWIN2X2048-8500C5D G/667 MHz|ASUS EN8800GTS/HTDP 512 DDR3|Chieftec BA-01B-B-B, Chieftec 500W|Soundblaster X-FI Audio|Razer Pro Solutions PRO V1.6|Razer exactMat X speed|DVD-RW LG GH20LS10|2x WD 500 GB/Sygate 160 GB|LG Flatron L1960TR|Logitech PC Gaming Headset|Windows 7 x64|

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    301

Citace Původně odeslal Tomi-wu Zobrazit příspěvek
    Tak nevim, měl jsem nějaký problém z PC ohledně ovladačů a knihoven a nedalo se to vyřešit rozumější cestou než reinstal OS, ale to sem nepatří. Hlavní je, že když jsem vše řádně dodělal tak jsem opět zkusil memTestem otestovat paměti...vše jsem nechal na default (1,85V, časování AUTO) a dlouhou dobu se zdálo, že paměti projdou bez chyb, ale nakonec nějakou chybu program hodil. Druhý den jsem si opět přečetl tvůj vzkaz a zkusil jsem to, pamětem jsem nastavil časování 4-4-4-12 a dal 2V(2,03 Asus PC Probe II)...a bez chyby...ahh nevím jestli je mám reklamovat, nebo ještě ne. Je vůbec možný, aby měla reinstalace OS vliv na paměti a stabilitu pamětí?
    pokud jsi nastavil casovani a voltaz a pote uz to nedelalo zadny chyby, tak to nereklamuj, ramkam nic neni
    je vseobecne znamy, ze je lepsi si to nastavit, nez to nechat na default
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání