Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: HP PAVILION DV6000 a INSTALACKA WINXP

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: HP PAVILION DV6000 a INSTALACKA WINXP

Ak myslis cez ten linux ze to nepojde, tak som toho isteho nazoru ale predsa...
    instalacku myslis k comu?
    Tu chybu vid odkaz vyssie mi pisalo pri tej kamoskinej zalohe.
    Ale teraz som na nieco prisiel, neviem ako, ale pri mojej viste mi pise ze nema driveri od disku ze mam vlozit disk a zadat umiestnenie.V tom okne hladanie som disk videl ako C:\ a bola tam instalnuta vista, a cca 40mb s recovery ako X:\ a este dvdrom D:\, pohral som sa v tom recovery kde som nasiel v X:\win~\system32\drivers\a potom este v nejakej zlozke, uz som si ju nezapametal,driveri od disku.Oznacil som ich chvilu pracovalo. Po skonecni som disk stale nevidel v menu pre rozdelovanie(ale zabudol som tam dat ten refresh), tak som dal cancel, a ponuklo mi moznosti na recovery opravu atd...(co mi predtym neponuklo) a bol tam aj spustit "cmd" a cez neho mi uz Cecko naslo. Fdisk mi spustit neslo,no format ntfs ano takze teraz cakam co bude. dam vediet

a este pripajam foto co mi vypisalo ked som chcel dat format C:\
    odkaz2
    v anglictine niesom vyborny, ale pise tam ze nejaky iny proces bezi na tom c: a musi byt ukonceny, no tak som dal ukoncit, nemohlo alebo nemoze to byt tym?

EDIT: takze ani po tom foramte ma nepusti do menu rozdelenia diskov ci pri viste alebo xp, idem skusit este poslednu moznost dat tam linux. Este by som vas chcel poprosit, mam doma partition magic 6 aj 8 pri 6tke som si mohol vytvorit takzavnu Bootable disketu + druhu soi samotnym programom, kde aj ked nemam ziaden operacny sys. nabotuje mi partition magic a menezujem rozdelujem disk, problem je v tom ze to ide hodit iba na flopy, a ja potrebujem nieco na usb kluc alebo sd kartu ak ma niekto nieco take sem s tym. Diky

Takze dal som linux, tam mi disk naslo, deletol som celu particiu a vytvoril novu EX3 nainstaloval Linux. linux som spustil vsetko klapalo, tak som ho restartol a dal vistu, ta mi uz vpohode nasla disk, tak som to restartol dal tam XP este predtym som ale v biose dal DISABLED SATA NATIVE SUPPORT a XP mi uz tiez bez problemov naslo disk.

Zhrnutie:myslim ze ak by som mal externu flopy a dal tam tie moje diskety s PQ magic 6 boot tak by som to spravil hned bez problemou. Dlho som hladal nieco podobne na flash no nepodarilo sa mi to Vyhodi flopy drive su tu este stale a dlho budu si myslim.
    Naposledy upravil Bozz; 29.10.2007 v 14:08. Důvod: Vyriesene
    ASRock K8NF4G S-ATA2 | AMD Sempron 3000+@ 2395 (265x9) @ 1.400V | 1GB Corsair DDR 400 2.3.3.6 PC3200 | ASUS EAX 1600XT SILENCER 256MB (590/1380) | Segate Barracuda 320GB 16MB cache 7200rpm | LCD Yusmart 178QP 17" | Creative Sound Blaster Audigy 7.1 | Creative inspire T6100 5.1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nepovedená předinstalace HP Pavilion
    Založil kecinzer v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 16.09.2007, 12:30
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 07.09.2007, 21:57
  3. HP 24" Pavilion w2408
    Založil Pret v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 05.09.2007, 19:55
  4. Ovladac k zvukovke HP Pavilion dv6000