Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: HIS 1950Pro ICEQ3 a padání v HOMAM 5

Standardní HIS 1950Pro ICEQ3 a padání v HOMAM 5

Poslední dobou s touto kartou zažívám krušné časy. Heroes 5 mi neustále po cca hodinovém hraní vytuhnou a pomůže jedině tvrdý restart. Než padnou, tak cca 10 minut problikává obraz s texturami. To, že mi padal Quake Wars jsem přisuzoval demu a nedotaženosti ovladačů, ale problémy bohužel stále převládají i po nainstalování ofic. Catalyst 7.10. Kartu provozuju nepřetaktovanou! Jednou se mi obraz rozsypal úplně po pádu hry do Windows a následoval opět tvrdý restart. Zajímavé je, že s jinými hrami problémy nemám. Bioshock šlapal jak hodinky, nemluvě o demu TimeShiftu. Nemá někdo podobné problémy?

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní Re: HIS 1950Pro ICEQ3 a padání v HOMAM 5

Docela zvlastni, Ja mel ten samej problem ale u vsech her, His 1950 jsou hodne pretaktovany uz z vyroby a navic moje (HIS x1950pro 256MB) mela takty vejs nez vyrobce udaval. Me pomohlo pres Ati tray utilities kartu podtaktovat, ale funguje jenom v XP. Pokud pouzivas Visty nebo Linux musis flashnout BIOS (karty).

http://www.driverheaven.net/ati-grap...roper-way.html

Citace Původně odeslal Skrabis Zobrazit příspěvek
    Docela zvlastni, Ja mel ten samej problem ale u vsech her, His 1950 jsou hodne pretaktovany uz z vyroby a navic moje (HIS x1950pro 256MB) mela takty vejs nez vyrobce udaval. Me pomohlo pres Ati tray utilities kartu podtaktovat, ale funguje jenom v XP. Pokud pouzivas Visty nebo Linux musis flashnout BIOS (karty).

http://www.driverheaven.net/ati-grap...roper-way.html
    No bohužel mi to dělá tak u půlky her, že to crashne. Teď mi to padá v HL:Episode 2 což mě celkem vytáčí. Používám XP, podtaktovávat to nebudu, čekal bych že to bude fungovat bez problémů na tom co výrobce garantuje. Každopádně dám kartu na reklamaci.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

cau mam taky iceq, kupoval sem ho zacatkem prazdnin od cloveka, kerymu to taky prej zlobilo, rikal ze nekde na netu vycetl, ze je to udajne kuli chladici, respektive diky tomu ze tim monstrem nejsou vubec chlazeny pameti a prehriva se to. Dotycny zakoupil zalman 900 dal na pameti heatsinky a udajne karta slapala bez problemu. Presvedcoval me at si tu kartu od nej vemu i s tim zalmanem, ze to jinak bude zlobit. Ale ja si rekl ne, prece to musi ject s tovarnim chlazenim! Donesl sem to dom, po chvili zjistil, ze to fakt pada, zakroutil sem nevericne hlavou, snizil takty cca o 20-30mhz a od te doby je myslim pokoj.. ale uz sem dlouho nic intenzivne neparil
    Naposledy upravil Hrochoslon; 12.11.2007 v 06:40.
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 1900GT vs 1950PRO ??
    Založil KOVO v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.11.2006, 22:20
  2. Padani v nekterych hrach na Mobility Radeonu 9600
    Založil Ladiz v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 21.11.2004, 12:54

Pravidla přispívání