No ja jsem z puvodniho dotazu pochopil spis neco jako -notebook s vestavenym tunerem-
Nicmene pokud vyhovuje PCMCIA karta, pak idelane..
Avermedia Hybrid PCMCIA, pokud USB variantu, pak kupodivu....
Avermedia Hybrid USB
Cena je mylsim u obou verzi slusna (jedna se skutecne provedenim, softwarem, citlivosti atd. o nadprumerne tunery, takze v teto kategorii je vykon x cena myslim luxusni).
Notebook to chce v parametech doporucenych vyrobcem, jak je pomerne mylne uvadeno, pro bezny provoz tuneru ci zachytavani neni nutna dedikovana grafika s HW podporou DX9, tedy i na Intel GMA s HW podporou "jen" DX7 to na Centrinu nad 1.3GHz, 512RAM chodi velmi slusne. (pokusne jsem sledovani analogu i DVB-T PCMCIA verzi zprovoznil na notasu s PIII 1GHz a 8MB Radeonem, v 16b barvach to bylo bez problemu koukatelne, zachytavani by bylo samozrejme uz asi problematictejsi, to jsem ani netestoval.)
Ikdyz tahle DVB-T - analog karta je datem sveho vzniku jedna z nejstarsich, je dle meho stale taky jedna z nejlepsich. Hybrid od Pinnacle ma Media Center soft (pomala prisernost) a i citlivost mi neprisla tak dobra, jinak jsem toho moc vic netestoval a to proto, protoze Aver splnoval me pozadavky na mobilni TV naprosto bez problemu.
Samozrejme jsou mozna jeste lepsi karty (treba Terratec je pry taky very good po vsech stankach, nicmene nezkousel jsem ho a cena je preci jen jeste o trochu vyssi)
V pripade zajmu o tuto kartu doporucuju projit diskuzi u ni na CzC, je tam dost dotazu na provoz a reseni pripadnych problemu (maj je vsechny PC TV tunery odjakziva, nicmene Aver je jeden z lepsich), da se tam i vycist dle dotazu a pripadnych odpovedi, zda je tvuj notebook pro ni vhodny (v nekterych starsich typech Aceru mela tahle karta problemy).