cau lidi mam tudle kartu a problem s nikonkretne s video vstupem
projevuje se to nasledovne:
v spravci zarizeni mam zluty vykricnik u ATI Unified AVStream driver s poznamkou kod 10 zarizeni nelze spustit
prosim pomozte jsem z toho fakt zoufalej
cau lidi mam tudle kartu a problem s nikonkretne s video vstupem
projevuje se to nasledovne:
v spravci zarizeni mam zluty vykricnik u ATI Unified AVStream driver s poznamkou kod 10 zarizeni nelze spustit
prosim pomozte jsem z toho fakt zoufalej
No a co ovladace , mas okrem driverou na kartu aj ten driver na vivo ? Driver obsahuje kazde cd a ak nie da sa vsetko vyguglit.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
ak mas namysli avivo codeck converter nebo jak jse to vola tak to stim nema nic spolecneho totiz ovladace na vivo jsou obsazeny v catalystech ale vtom je ten problem ktery jsem popsal zarizeni se najde nainstaluje ale pak to hodi tu chybovou hlasku
Naposledy upravil Evilko; 17.10.2007 v 18:01.
Nie ziadne AVIVO ani podobne veci. Klikol s ina ten link co som tu pastol ? Proste odinstaluj a skus instalovat este raz.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
promin na ten link jsem neklikl ponevadz jsem googli taky ale takovou vec jsem nevygooglil du to tedy skusit
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)