Citace Původně odeslal Khadgar Zobrazit příspěvek
13,3" považuju (osobně) za hranici. 12" už je na mě málo. 14" je ideál.

Ale zase 13,3 je lepší na přenášení, proto uvažuju o Vaiu SZ6 I když jestli bude CR21S v indigu, tak ho pořídím (a ušetřím spoustu peněz )

EDIT: jinak problém u týhle slečny je že tohle je její 1. notebook, takže neví jaký je se s tím tahat. Nejsem ale jedinej kdo jí na to upozorňoval, ostatně jako první jsem jí cpal 14,1" thinkpad. Takže platí to "kdo chce kam"
Kazdy si projde s notebookem vlastnim vyvojem, nekdo vezme prvni, kterej se mu libi nebo je mu doporucen, zvykne si na nej a je spokojenej, jinej teprve pak zkusenostmi zjistuje, co mu nevyhovuje a co by chtel s jinym modelem zmenit.
Nicmene uz jsem se naucil kazdemu, kdo mne pozada o stanovisko vysvetlil, ze od nej potrebuju par zakladnich parametru, jako predevsim cena, mobilita, specificke funkce, design a dalsi a pak neco doporucim, co bych si vybral ja. Pokud si i pres me doporuceni vybere neco jinyho, nekomentuju to, nema to cenu a je to kontraproduktivni. Bud je pak ten "nekdo" spokojenej, nebo zjisti, ze jsem mel asi pravdu, nicmene vetsinou s tim uz nic neudela. Presvedcovat nekoho o jasne vyhode vytipovaneho modelu nema fakt cenu, a uz vubec ne zenskou
To jen moje zkusenosti z takovychto pripadu ...