Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Sice zjevně s křížkem po funuse, ale osobně bych volil v nějakých takových http://www.importer.cz/produkty/note...cb397f212e96f0 vodách. Obecně jinak považuji 15.4" ~3 kg notebook pro ženskou jako zcela nevhodný (nakonec ani mě to nebaví tahat!), tedy za předpokladu, že cílové užití je notebook a ne desktop replacement ... A 14" (případně 13.3") varianty v obdobné ceně existují, ne že ne.
Uvažuju taky přesně takhle a snažil jsem se to tak i vysvětlit. Nakonec z ní ale vylezlo že to snad tak často tahat nebude.
15,4" je pro ženskou nevhodnej, to jo. Ten vybranej pavilion je pro ní taky nevhodnej, resp. zbytečnej, protože ho naplno nevyužije. Jenže ona si nenechá vysvětlit že by jí stačil levnější a taky že za dva roky jí na její potřebu bude ten notebook pořád stačit...Prostě musí být co nejvíc nabouchanej, aby dlouho vydržel...Logický argumenty a konkrétní odkazy na srovnání notebooků neuspěly Očividně jí nějaká kamarádka nakukala že musí mít vybavenej notebook, jinak to nebude ono...
Na velkou hmotnost jsem upozorňoval, takže jsem z obliga...

Když si tak vzpomenu co maj holky u nás ve škole za notebooky, tak jsem viděl snad jedinou s menším než 15,4"...když je to baví tahat, tak prosím...