Citace Původně odeslal bananalama
Asi všetci si všimli otvory pri SB na pasív u dosiek 8RDA/+, ale keď som videl nevyvedený konektor na aktívne chl. pre SB medzi SB a IEEE dosť ma to prekvapilo. Je tam tuším NBFAN2. Nevyvedený kon. na NB je zase pri DIMM3. Zaujmalo by ma čo tým inžinieri Epoxu mysleli. Či mali prehnané obavy, alebo urobili kompromis kvôli cene a nakoniec to vypustili na úkor stability v kritických stavov na PCI a IDE(čo pochybujem) alebo nebodaj je to prichystané na nejakú odbrzdenú verziu *.0 s štvorkanálovým radičom RAID v SB. Údajne na tom výrobcovia chipsetov robia. Čo si o tom myslíte? Myslíte že má teraz význam chladiť ešte aj SB? Pomohlo niekomu s nestabilitou chladenie SB? Na www.8rda.com nacapili chladič aj na SB.
Dnes by mi mala prist vyreklamovana nova RDA, a ked spravim Vdd mod( a pokial uspesne ), tak na Sb pojde pasiv z NB. Na NB mam pasiv zo stareho Pentia, ktory chladi omnoho lepsie. Ibaze, ten pasiv z NB treba trochu zbrusit, pretoze mu tam prekazaju niektore suciastky...teraz si nespomeniem ktore.