Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Singh-Ray LB ColorCombo

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Singh-Ray LB ColorCombo

Včera jsem napsal odpověď, ale ať koukám, jak koukám, tak jí tu nevidím... to by mě zajímalo, kam jsem jí teda poslal Zkusím to ještě jednou...

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Díky za zajímavý článek. K tomu jen pár dotazů:
    - u těch srovnávacích fotek jsi měl nastavenou manual WB?
    U fotky s oběma filtry a prvního setu nastaveno na slunečno + mírně teplejší odstín v WB fine-tune (tohle nastavení jsem byl zvyklý používat s polarizákem, bohužel FZ30 neuvádí hodnotu v K, takže přesné číslo nevím)

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    - umí ten filtr reálně něco, co by se nedalo udělat v PP?
    Jak se to vezme... v editoru si můžeš přemalovat pixel po pixelu. Ale pokud myslíš to, co nelze realizovat tahem několika slajdrů, tak:
    1. polarizuje
    2. intensifying efekt - redukuje intenzitu světla určitých vlnových délek (nesouvisle ve spektru) - to by se sice dalo napodobit snáz, než polarizace, ale i tak by to asi nebylo zrovna jednoduchý

Citace Původně odeslal sx02 Zobrazit příspěvek
    Vypada fakt zajimave, takydík.

Nevim jak by to dopadlo s canonem - uz ted se docela potykam s jedovatou zelenou a to nic "oteplujiciho nepouzivam
    Klidně bych ti ho na vyzkoušení půjčil, pokud máš něco 72mm, na co by se dal našroubovat. Jen ho nechci svěřovat české poště - jsem rád, že vůbec dorazil Ale pokud bys měl zájem, budu asi 20. v Praze...

Citace Původně odeslal MikeD Zobrazit příspěvek
    podle toho webu 210 dolacu...
    210 stojí Color Intensifier. Tohle je ColorCombo

Pro mě je to především hračka
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

No-X: Diky moc za nabidku, sice na co nasroubovat to mam ale filtru za ca 8k bych se fakt bal
    Naposledy upravil sx02; 10.10.2007 v 20:37.

Pak si představ, jak jsem statečný, když ho nechávám ve stejným pokoji, jako spím

Ale teď vážně. Pokud bys měl zájem, nabídka samozřejmě platí.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci

Mě zajímalo, kolik jsi za to reálně dal, nějak se mi nechce zdát, že by kdokoliv vysolil 8K za tohle, hračka, nehračka .
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Hehe, tohle mě dostává... když si někdo koupí dvě destičky kuprexidu do SLI/CF za 2x 20 litrů, které mají po roce třetinovou cenu, tak se nad tím nikdo ani nepozastaví

To jsme se nepochopili - zajímalo mě to čistě prakticky, ne že bych se nad tím pozastavoval (proč bych taky měl, nic mi po tom není). Basic set filtrů na moje objektivy (CPL+UV) stojí také ceníkově přes 10K a kupuji ho běžně za 3-4K ... Netušil jsem, že jsou tyhle informace tajné.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Ne, nejsou, mám to za standardní cenu od výrobce, ale mnohem větším problémem, než byla finanční stránka, bylo zajištění platby a přepravy, protože výrobce má problémy s přijetím platby / posláním zboží z/do ČR

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání