Switch můžu doporučit Ovislink, mám ho už několik let a je rychlej a spolehlivej.
Switch můžu doporučit Ovislink, mám ho už několik let a je rychlej a spolehlivej.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
mam 8port gigabit 3Com a zatim bez nejmensich problemu ... je malinko drazsi, ale nejak jsem v to mel vetsi duveru nez v ovislinty, dilinky a podobny znacky ...
akorat silene modre sviti (pro nekoho pozitivum, pro nekoho naopak)
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Já na toho Ovise nedám dopustit, rychlostně supr (11,6MB/s stabilně), ještě nikdy se mi nekousnul a je krásně malej. Úspěšně přestál i několik lanparty.
Nebral bych dlink, edimax, na ty sem slyšel od pár lidí dost nepěkný věci.
Mam 8port Edimax. Uz ho mam dlouho - cca 5let. Po vetsinu casu funguje OK. vykonostne nema problemy. Ale pri zakolisani napeti se obcas zasekne (tak 2x za rok). Taky trafo k tomu dodavane je nejake divne. Obcas pri zapinani vyhodi pojistky atp.
Takze edimax nedoporucuju.
libi se mi Asus GigaX1008B, nemate nekdo zkusenosti? Je to Asus, tak zase o kvalite si moc iluze nedelam
Jde hlavne o to, aby pak ten switch nestavkoval a nejel treba 500 kb/s
Nevypadá že by uměl MDI-X, to by ti mohlo někdy docela chybět(ale třeba to umí a jen to neinzerujou)
no vidis, ani jsem si toho nevsimnul, radsi to pokouset nebudu...vypada to, ze jednoznacny vitez neni, takze zajdu do kramu s tim, ze chci switch co umi to a to, co mi da do ruky to vezmu...
desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)