Výsledky 1 až 25 z 43

Téma: (Vykonnejsi) HTPC

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    333

Standardní Re: (Vykonnejsi) HTPC

Citace Původně odeslal xmen Zobrazit příspěvek
    No vsechno neni jen hnusna bedna,jinak ja psal ze komu nevadi vyska,o tom celym se to tady porad toci.A navazej se do nekoho jinyho takovych chudaku jako ty znam plno jsi ubohej.To je fakt tak hnusny i tohle,pro tebe asi bude no pro ostatni ne.
    http://pctuning.cz/index.php?option=...1&limitstart=7
    Tento ton si vyprosuju, nechlastame spolu v hospode, aby mi takove chovani nevadilo.
    A ano, tebou uvedeny kejs se mi proste nelibi.
    Proste mam jen jinou predstavu o HTPC (stejne jako ty) a na rozdilne pojeti krasy jsem te (myslim slusne) upozornil vyse. Mimochodem ten clanek na PCT je k nicemu, par opravdu peknych kejsu ignoruje (taky co chtit po PCT).

edit v navaznosti na Sendika: plne s nim souhlasim a to ze jsi uvedl, ze si kazdy udela vlastni nazor jsem taky udelal - nenapsal jsi jaky typ, takze jsem si predstavil kravu do ktere se vleze 8800. Nic vic v tom nehledej.
    Naposledy upravil PetrT; 05.10.2007 v 16:03.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Standardní Re: (Vykonnejsi) HTPC

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    Tento ton si vyprosuju, nechlastame spolu v hospode, aby mi takove chovani nevadilo.
    A ano, tebou uvedeny kejs se mi proste nelibi.
    Proste mam jen jinou predstavu o HTPC (stejne jako ty) a na rozdilne pojeti krasy jsem te (myslim slusne) upozornil vyse. Mimochodem ten clanek na PCT je k nicemu, par opravdu peknych kejsu ignoruje (taky co chtit po PCT).
    Ten ton si vyprosuju je fakt smesny.Tak si priste ty kecy o hnusnosti nech pro sebe a je to.Nechtel si upozornit ale jen se hadat a navazet se jako maly dite.Kazdy si predstavu o tom jak ktera skrin vypada udelal sam i bez tebe a tvych kecu,ja o vysce case mluvil hned na zacatku vety!!Jinak s tebou bych na pivo ani nesel!
    AMD Athlon 64 3000+ 1,4V-Arctic Freezer 64 PRO,1x512MB Kingmax + 1x 256MB A-Data 500MHz,XFX Geforce6800GT-16pipelines,HDD Seagate 120GB,DVD Plextor,TV Leadtek Deluxe XP,LCD L1750H,WXPSP2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Deska pro HTPC
    Založil Marty v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 30.08.2007, 18:41
  2. Konfigurace HTPC
    Založil GM v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 16.08.2007, 09:13
  3. HTPC s chipsetom AMD 690G
    Založil mp4 v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 50