Ja pouzivam acer n311 s MSI BlueStar finder BT. Vyhoda je prave v tom, ze bt gps mozes polozit hocikde v aute, pracovnu teplotu ma do 80 stupnov. Acer mam v drziaku pri spatnom zrkadle pod foliou na prednom skle, takze v pohode mam na nabijacke v 35 stupnoch vonku a baterka sa nabije na 100%. N311 ma rozlisenie 640x480 a iGo je ovela prehladnejsie a krajsie. Samozrejme pouzivam do igo skiny a tie to aspon trosku priblizia tomtomu. Mapa Sk je podrobnejsia v igo(mapa 2007.07) a zatial som nemal ziadne problemy. TMC nepouzivam, kedze na Sk este nefunguje(aspon o tom neviem). Dalsia vyhoda pda oproti pna je vo variabilite. Existuje plno softu na cesty(worldmate pro, weather, metro, bus a vlak spoje, geocatching soft, soft na prevod jednotiek a mien, ...) a iny soft na pozeranie filmov a samozrejme aj hry(age of empires II je aj na pda premakane). Samozrejmostou skoro u kazdeho pda je wifi a najst volne hotspoty na nete uz nie je taky problem(napr. www.fon.com ), takze net je dostupny na dost miestach. Tam kde nie je wifi, uz skoro kazdy z nas ma nejaky data program na mobile a cez BT funguje net celkom spolahlivo(az na vynimky ako acer n50 a pod.). Takze ja jendoznacne odporucam PDA... Samozrejme je cena trosku vyssia, ale podla mna sa to oplati...