Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Voltaz na TUSL2-C ???

Standardní Voltaz na TUSL2-C ???

Tak uz jsem to zprovoznil (jeste dohravam soft) ale uz jsem zkousel nejaky ten O/C ale ASUS me nechce pustit s voltazi vic jak 1.675V? Budu muset dratovat nebo staci jiny BIOS? Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní Re: Voltaz na TUSL2-C ???

Nak: No, jo to je tak, když někdo zruší desku a koupí si novou. To potom neví na co se zeptat dřív. To mi něco říká....
    ST6 - Celerek 600@981MHz, ATI Radeon 7000 32 MB DDR, S-Video, DVI, 256 MB ECC

Standardní

Nevim co te zere, ale me stara deska funguje, bios mi tam nahrali v GM a je v pohode, vcera nez sem tam dal ASUSe tak sem si na ni jeste zalohoval data kvuli reinstalu XPcek. Muj dotaz znel jestli mi pomuze za zvyseni voltaze jiny BIOS (slysel sem o TWEAK verzich) nebo klasicky zadratovat. Je tu sice jeste jedna zajimavost (kdyz overclocknu treba na 116MHz FSB tak se mi prepne AGP ze 4x do 2x) ale to me netrapi.
    Mimochodem uz vcera sem testoval propustnost pameti (sandra) a Bxko melo neco pres 720MB/s a ASUS uz 830MB/s pri 112MHz FSB...navic se mi cely system jevi subjektivne rychlejsi..mozna to dela to ATA100 misto ATA33.

Pokud mi zbude jen moznost dratovat tak to kaslu, radsi zustanu na 1,35GHz...na 133MHz FSB potrebuju aspon 1,7V a lepe 1,75V (odzkouseno)

Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ - Ctete prvni [UPDATE 25.11.2004]
    Založil wong v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.10.2006, 22:40
  2. Nedoléhající zadní chladič na pamětech DDR na grafice MSI FX
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.12.2004, 15:45
  3. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52

Pravidla přispívání