Výsledky 1 až 25 z 429

Téma: >>> reputace/karma <<<

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    302

Standardní Re: >>> reputace/karma <<<

Citace Původně odeslal mISHA Zobrazit příspěvek
    2admix: tu zde asi dostaneme vsichni nicmene je videt, ze je asi z domova zvykly prosazovat si svou bez ohledu na nazory ostatnich. bohuzel pro nej, zde to takto nefunguje.
    na to s prominutim se*e pes... at si klidne rozdava K- jak chce... ja osobne mu ji udelil za ubohe chovani
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Senior Member
    Vliv
    264

Exclamation Re: >>> reputace/karma <<<

A votom to je

Nejhorší na tom všem je, že když upozorníte na chybu kterou dotyčný udělal (viz zrovna já a jan555), tak vám ještě za to dá -K a ještě je uražený!!
    Holt jsou i tací mezi námi

Prostě je lepší někdy držet hubu a o dotyčným si myslet svoje! - samozřejmě pouze za předpokladu, že nemáte vysokou "karmu" a nějaký "hejsek" vás tím nerozhodí.
    Holt vše má své pro i proti.
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    302

Citace Původně odeslal Gizmo_CZ Zobrazit příspěvek
    A votom to je

Nejhorší na tom všem je, že když upozorníte na chybu kterou dotyčný udělal (viz zrovna já a jan555), tak vám ještě za to dá -K a ještě je uražený!!

Prostě je lepší někdy držet hubu a o dotyčným si myslet svoje! - samozřejmě pouze za předpokladu, že nemáte vysokou "karmu" a nějaký "hejsek" vás tím nerozhodí.
    pokud narazis na svuj "legendarni" thread Cechy Cechum (ci jak se jmenoval), tak to je tvuj osobni problem - napsal si ho a musel jsi pocitat s tim, ze za to poneses nasledky...
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Heh, docela sranda, Semik, tomase a další experti aby teď lezli kanálama .

Citace Původně odeslal Gizmo_CZ Zobrazit příspěvek
    A votom to je

Že si nedáš pokoj ... A že když už jsi tak statečný, tak jsi sem nepostnul za co jsi to dostal a příslušné citace, včetně PM? Ne, chybu jsem v tomhle případě neudělal a ještě jednou si mě vezmi do huby a zveřejním tu textaci K- hodnocení, příslušný post i tvoje související PMka, kterými jsi mě zásobil. A sám se pak můžeš přesvědčit, co to udělá s tvojí karmou.

Ano, i tací jsou mezi námi a taky si myslím svoje.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Senior Member
    Vliv
    264

Talking Re: >>> reputace/karma <<<

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Heh, docela sranda, Semik, tomase a další experti aby teď lezli kanálama .

Že si nedáš pokoj ... A že když už jsi tak statečný, tak jsi sem nepostnul za co jsi to dostal a příslušné citace, včetně PM? Ne, chybu jsem v tomhle případě neudělal a ještě a zveřejním tu textaci K- hodnocení, příslušný post i tvoje související PMka, kterými jsi mě zásobil. A sám se pak můžeš přesvědčit, co to udělá s tvojí karmou.

Ano, i tací jsou mezi námi a taky si myslím svoje.

Jsou lidé, kteří prostě svou chybu nepřiznají! Já opravdu nevím co pořád na mě máš? Už jsi mi dal tolikrát -K že si myslím, že se v tom vyloženě vyžíváš??
    Klidně si sem dej co chceš, já se nemám za co stydět.

PS: poté bych tě ale navrhoval na SLEPEJŠE!
    Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    jednou si mě vezmi do huby
    PSS: Proč se tak vztekáš, když si myslíš, že ti křivdím??
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    238

Angry Re: >>> reputace/karma <<<

Teda sorry chlapi, chvilu som tu nebol a tu pomaly zuri vojna. Co tak spravit nejaky skrt cez averzie? Myslim, ze su tu aj zaujimavejsie thready.
    Je mi z niektorych postov smutno.
    podpis............................................ ............ načo?

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    303

Durazne vseobecne varovani pro vsechny:
    Pokud si nekdo pod nazvem threadu predstavuje, ze si tu bude verejne lecit bolistky, tak se seredne plete. Jakekoliv osobni rozepre si reste treba holubi postou, ale sem je prosim netahejte...

A ted administrativni zalezitost tykajici se nekterych postu v tomto threadu:

Gizmo_CZ a jan555: vasi hadku beru jako uzavrenou, myslim, ze obe strany mely moznost se vyjadrit (z toho duvodu jsem to taky nemazal) a tim by to melo pro vsechny koncit, zvlast kdyz o dalsi komunikaci nestojite. Takze to prosim berme jako hotovku.
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Ja bych nechal jen K+ a K- zrusil protoze je to podle mne nanic.K+ je dobra protoze mne motivuje se na foru lip chovat a pomahat,ale K- mi muze dat kdykoli kdyz se treba jen nastve,proto bych ji zrusil.
    AMD Athlon 64 3000+ 1,4V-Arctic Freezer 64 PRO,1x512MB Kingmax + 1x 256MB A-Data 500MHz,XFX Geforce6800GT-16pipelines,HDD Seagate 120GB,DVD Plextor,TV Leadtek Deluxe XP,LCD L1750H,WXPSP2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. >>> Podpisy <<<
    Založil mISHA v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 21.12.2005, 19:23
  2. VGA chladic >>> GlacialTech NortPole 1000
    Založil phi11 v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 23.02.2005, 16:29
  3. >>> DOOM3 na Xabre200 <<<
    Založil LISP v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 6