Citace Původně odeslal rombo Zobrazit příspěvek
jeste poznatek o vyuzitelnosti 3DMark 01 vs ostatni.. Pokud chces ale zahorovat vykonnejsi compy nez ty s integrovanou grafiku tak si stejne budes muset treba takovej 3DMark06 koupit.. priklad: mas nejakej zdroj 450W neznameho puvodu a na nem 8800GTS.. v 3DMarku 01 to pobezi jak vino klidne 24hodin a v 3DMarku 06 to spadne do deseti minut.. chapes co tim chtel basnik rict?? .. nejidealnejsi je v tomto ohledu z mych zkusenosti verze 03 ktera je na stabilitu nejvic nachylna, ale nevim jestli se da jeste koupit
To máš tak:
Nastavím max rozlišení, max vyhlazování, triple buffer, 32bit textury, software render. Takže s grafikou to nemá nic společnýho. ALE: Pokud to do druhýho dne spadne, je problém s deskou/paměťma. Na takových sestavách mi PRIME95 běželo i dýl jak 2 dny, Memtest86+ taky, ale zákazník to po 14-ti dnech přinesl rozsypaný. Mě to v testech běhalo OK. Pak jsem prubnul takto ten 3D Mark 01 a do hodiny to spadlo. Problém? Byla to hotová sestava od jednoho CZ výrobce počítačů (nebudu jmenovat, prodávám je běžně) - paměti. Přitom Memtest ok celej den a celou noc. S podobným problémem jsem se setkal vícekrát i jinde.