Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: 24" LCD + Xbox

Standardní 24" LCD + Xbox

Rozhodl jsem se k druhému PC pořídit 24" LCD, teď mám Dell 2405wfp a jsem naprosto spokojený. Bude se na něm programovat, sledovat filmy a občas hrát hry, foto jen vyjímečně. Zároveň bych si rád pořídil Xbox, takže by mělo být kompatibilní (Xbox -> 1920x1200 -> Monitor) a zobrazení takové kombinace by mělo být na co nejvyšší úrovni.

Má někdo zkušenosti s podobnou kombinací? Na monitor mám vyčleněno 30.000,- Kč (nemusím samozřejmě utratit vše) a Xbox bude pravděpodobně Elite verze.
    -- under construction --

Standardní Re: 24" LCD + Xbox

Myslím že Tebou zmiňovaná kombinace Dell + Xka je podle mého nejoptimálnější. Můžeš si sám zvolit jestli obraz pošleš analogovou či digitální cestou což například u 24 lcd HP nemáš. Osobně by mě jen zajímalo jak je to se zvukem v případě že by jsi zvolil výstup HDMI a použil DVI redukci.

Nicméně optimální je PC -> DVI , Xbox -> VGA, DVD -> COMPONENT
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Myslím že Tebou zmiňovaná kombinace Dell + Xka je podle mého nejoptimálnější. Můžeš si sám zvolit jestli obraz pošleš analogovou či digitální cestou což například u 24 lcd HP nemáš. Osobně by mě jen zajímalo jak je to se zvukem v případě že by jsi zvolil výstup HDMI a použil DVI redukci.

Nicméně optimální je PC -> DVI , Xbox -> VGA, DVD -> COMPONENT
    Budu právě potřebovat jiný monitor než ten co mám, protože ten Dellík je v Teplicích a Xbox a nové LCD budou v Praze.

Trochu mám nepořádek v těch konektorech - vím že z Xboxu můžu přes HDMI - potom je tedy nějaká redukce, která z HDMI udělá DVI? To je dobrá zpráva .

EDIT: aha, teď to čtu znovu - přes Xbox->VGA->LCD by mělo být pro 1920x1200 dostačující
    -- under construction --

xbox 360 podporuje (zatim) maximalni rozliseni 1920x1080 takze bud to budes mit roztazeny a nebo se zachovanim pomeru stran cerny pruhy nahore a dole...cetl sem, ze nekdy byva u LCD monitoru problem u toho nejvyssiho rozliseni ale to sou snad vyjimky (prvni revize monitoru se starsim firmwarem)...no zkus to a dej kdyztak vedet jak to vypada, ja totiz do tyhle kombinace nejspis pujdu pristi tejden taky konkretne HP LP2465

Citace Původně odeslal Q Zobrazit příspěvek
    xbox 360 podporuje (zatim) maximalni rozliseni 1920x1080 takze bud to budes mit roztazeny a nebo se zachovanim pomeru stran cerny pruhy nahore a dole...cetl sem, ze nekdy byva u LCD monitoru problem u toho nejvyssiho rozliseni ale to sou snad vyjimky (prvni revize monitoru se starsim firmwarem)...no zkus to a dej kdyztak vedet jak to vypada, ja totiz do tyhle kombinace nejspis pujdu pristi tejden taky konkretne HP LP2465
    Aha vůbec mi nedošlo že to není 16:10 a místo 1200 je vertikálně 1080... Otázkou je jestli to monitoru nebude dělat problémy zobrazit s pruhy :/.
    -- under construction --

Nebude, já mám monitor 5:4 a něco běží s pruhama prostě.

Xko Elite máš možnost třemi způsoby dle mě - přes HDMI s redukcí po digitále do DVI
    - přes VGA díky kabelu VGA
    - přes COMPONENT
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Nebude, já mám monitor 5:4 a něco běží s pruhama prostě.
    Díky, to je dobrá zpráva... Teď už jen vybrat monitor. Díval jsem se na Dell 2407wfp, Eizo S2431W-BK a NEC 2470WNX.

Cenově se vejdu do všech třech, nejsem si ale jistý, jestli nejsou na moje použití tak trochu "kanón na vrabce". V levnějších modelech se vůbec nevyznám.
    Naposledy upravil Kaltas; 28.09.2007 v 13:51. Důvod: špatný typ jednoho z monitorů
    -- under construction --

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. jake wide lcd - 21" x 24"
    Založil jaluvkap v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 101
    Poslední příspěvek: 09.03.2008, 16:15
  2. 24" Lcd
    Založil Emp3r0r v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 03.01.2007, 20:12
  3. Reklamácia LCD SONY HS74P X-Black
    Založil GABO v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10